Musthave: Adidas Originals by Jeremy Scott

Modeontwerper Jeremy Scott heeft onlangs een geur voor Adidas ontworpen. En deze geur ruikt niet alleen superlekker, maar ziet er ook nog eens fabulous uit! En misschien nog wel het allerleukst hieraan is dat het een gelimiteerde oplage van slechts 10.000 stuks betreft.

Zijn eerste geur, Jeremy Scott for adidas ORIGINALS, belichaamt het grote contrast van de ´pop fashion´ wereld – daar waar het voorstellingsvermogen alles is.

In de eerste plaats hebben we het hier over een UNISEX geur, dus je kunt hem samen met je lief delen.

Belle…
Een sensuele mix van rozen en Calabriaans bergamot levert zachte vrouwelijke noten dat de geur omhoog tilt naar een onstuimige alles-is-mogelijke luchtigheid die verwijst naar de iconische ‘Jeremy Scott Wings’ high-top trainers uit de adidas Originals collectie.
en het Beest…
Mysterieus wierrook, witte peper en kasjmierhout voegen een oermannelijke laag toe die de ´fashion animals´ van de adidas Originals by Jeremy Scott collection aanspreekt — met hun luipaarden hoodies, gorilla track jackets en tijgerprint hightops compleet voorzien van staarten die aan de achterkant tevoorschijn komen.

Het design van de geur is fenomenaal. Als een speelse verwijzing naar de iconische ´Jeremy Scott Wings’ high-top sneakers uit de adidas Originals collectie, heeft de opvallende flacon de vorm van een kristallen, gevleugelde sneaker. De flacon, vastgeklemd in een voorgevormde fluwelen uitsparing, zit in een surrealistische schoenendoos die je herkent aan de drie bekende adidas strepen en voorzien is van een magneetsluiting. Leuk om te dragen als geur, maar ook te gek om thuis neer te zetten als accessoire.

Waar te koop?

Formaat: Unisex 75 ml eau de toilette – adviesverkoopprijs € 90

Parfumeur: Maurice Roucel & Philippe Roques, Symrise

Gelimiteerde oplage van 10.000 stuks

In Nederland vanaf april 2015 alleen verkrijgbaar in de adidas Original Concept Stores

Leidsestraat 7 – 1017 NS Amsterdam
Oude Binnenweg 40 – 3012 JE Rotterdam

 

Lees ook:Armani voor hem & voor haar
Lees ook:Ciao cellulite!
Lees ook:Verzorging voor kampioenen: adidas ‘Arena Edition’
Lees ook:Lola in schitterend flacon
Lees ook:Adidas presenteert geur voor ‘winnaars’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>