Adidas presenteert geur voor ‘winnaars’

Adidas Body Care staat al meer dan 30 jaar garant voor body care produkten die tot stand komen in samenwerking met atleten van over de hele wereld of die verbonden zijn aan prestigieuze sportevenementen. Nu zijn zij tot grote vreugde van veel voetballiefhebbers een samenwerking aangegaan met de Europese voetbal federatie UEFA om een eerste, exclusieve editie uit te brengen van de geur Adidas UEFA Champions League Edition. Hoe ruikt deze kampioen? 

De Star Edition geur trapt af met een krachtige uitbarsting van pittig bergamot en mandarijn, versterkt door een energieke aanval van knapperige, groene tomatenbladeren en verse kardemomzaden. Het middenveld speelt zich af rond een pure Lavandin France noot, gekruid met zwarte peper uit Madagaskar en een vleugje roos om de moderne mannelijkheid te benadrukken. In de achterhoede zorgen intens houtachtige noten van cederhout uit Virginia, patchouli uit Indonesië en karanal voor een krachtige ondersteuning die de geur tot een echte winnaar maken.

Excellent partnerschap 

Al meer dan 30 jaar werkt adidas met Coty Inc. en sporters samen om geuren en persoonlijke verzorgingsproducten te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften van sporters op en naast het speelveld. De UEFA Champions League Star Edition Body Care lijn vertegenwoordigt het tweede achtereenvolgende jaar een samenwerking met de UEFA Champions League voor een collectie van officieel gelicenseerde producten.

Terwijl de eerste collectie zijn schijnwerper richtte op de glanzende UEFA Champions League Cup, richt de nieuwe Body Care lijn zich op de bijzondere sterrenkwaliteit. De Competitie is een viering van de excellente vaardigheden van de sport, die gesymboliseerd wordt door het legendarische Star Ball logo. Alleen de meest elitaire Europese clubs kwalificeren zich om deel te nemen en alle ogen zullen gericht zijn op hun sterspelers, die elk hun naam willen laten ingraveren in de eregalerij.

Om in het sterrenthema te blijven is de in het oog springende verpakking van de lijn opgebouwd rond het ontwerp van de karakteristieke ‘Star Ball’ adidas voetbal, die in alle wedstrijden van de Competitie gebruikt wordt. Om de samenwerking nog verder te benadrukken deelt de Body Care collectie de rijke blauwe en glanzende zilveren kleurcodes met de kleuren van de Competitie. Het resultaat? Een sportieve, mannelijke look die wereldwijd onmiddellijk herkenbaar is voor de vele voetbalfans.

De adidas UEFA Champions League Star Edition Body Care lijn bestaat uit:
- Eau de Toilette 50 ml € 8,99*
- Eau de Toilette 100 ml € 10,99*
- After-Shave 100 ml € 7,99*
- Deo Body Spray 150 ml € 2,99*
- Hair & Body Shower Gel 250ml € 2,99*
* adviesverkoopprijs

Lees ook:Topgeur voor hem van Adidas
Lees ook:Verzorging voor kampioenen: adidas ‘Arena Edition’
Lees ook:Musthave: Adidas Originals by Jeremy Scott
Lees ook:De geur van Zinédine Zidane
Lees ook:Ideaal voor op vakantie Adidas 3-in-1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>