Armani voor hem & voor haar

In gelimiteerde oplage presenteert Armani dit jaar een heldere Eau Fraîche voor hem en één voor haar. Twee eigentijdse varianten van het originele parfum zijn nu vertaald in een verleidelijke zomerse  interpretatie. De geur voor haar luistert naar de naam Armani Code Summer Eau Fraîche for Women. Deze geur is een combinatie van oranjebloesem, neroli, sambac-jasmijn, gember, cyclamen, vanille, wit hout en zachte musk. Lovely! Voor  hem is er de Armani Code Summer Eau Fraîche for Men, minstens net zo lekker als de vrouwengeur, maar uiteraard is deze anders. Deze eau de toilette ruikt heerlijk fris met een vleugje citroen.

Ingrediënten als citrus, bergamot, grapefruit, limoen, groene neroli, amber, ceder en olijfblad vormen samen een mediterraans geurgenot. Als je deze eau de toilette ruikt, krijg je gelijk zin om een tropische vakantie te boeken. Let wel op: beide geuren verschijnen in gelimiteerde oplage vanaf mei 2009 bij de door Giorgio Armani erkende verkooppunten.

Vanaf : € 61,78

Lees ook:Rebels en opwindend: ck one summer
Lees ook:Pareltjes van Calvin Klein
Lees ook:C’mon it’s Time to Play!
Lees ook:Musthaves: ETERNITY summer Calvin Klein
Lees ook:Vier de zomer met Eternity

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>