Shine like Lieke!

Foto: Instagram Lieke / @reinier_rvda

Foto: Instagram Lieke / @reinier_rvda

Lieke van Lexmond ziet er altijd, maar dan ook altijd fantastisch uit. Of ze nu naar een feestje gaat, gaat sporten of wanneer ze boodschappen gaat doen. Ze draagt niet veel make-up, maar weet precies hoe ze zich voor elke gelegenheid moet opmaken.

En soms pakt ze flink uit en  juist dan pakt ze iedereen in, omdat haar verschijning gewoonweg “oogverblindend, stunning en sexy” is. Dat is Lieke. Max Factor heeft haar daarom gestrikt om dit jaar het exclusieve, nieuwe gezicht van het make-up merk Max Factor in Nederland te zijn. Een logische keuze want Max Factor richt zich op de veelzijdige vrouw die vele rollen vervult en op elk moment van de dag er op haar best uit wil zien.
Die omschrijving is Lieke op het lijf geschreven. Ze is zoals de kenners haar noemen ‘one of a kind’. Als dochter, zus, moeder, geliefde en vriendin voelt zij zich in vrijwel elke rol thuis. Daarnaast heeft Lieke een nuchtere mentaliteit, maar is ze ook op en top glamourvrouw.
Lieke leidt, ondanks haar no-nonsense instelling, een drukbezet, veelzijdig leven. Max Factor ontwikkelde zodoende in totaal zeven beautyvisuals van haar. Stuk voor stuk met een totaal eigen gezicht en geschikt voor diverse types of bepaalde gelegenheden.Van een avondje uit met vriendinnen tot aan een party en een date, maar ook de glamour- en natural look zijn vertegenwoordigd. “Ik ben al jaren groot fan van Max Factor. Ik ben dan ook heel trots dat ik gevraagd ben om nu het gezicht te zijn van zo’n mooi make-up merk. Dat is toch een meisjesdroom die uitkomt?”
Inspireren
Bij het verhaal achter de nieuwste campagne ‘Be More You’ van Max Factor draait alles om de kracht van make-up. Onder het motto: blijf altijd jezelf, wil Max Factor het beste uit iedereen halen door de kracht van de make-up artist in de handen van de consument te leggen. Op die manier gaat iedere vrouw zich zelfverzekerd voelen met de dito looks. Max Factor wil vrouwen inspireren met voorbeelden, tips en tricks waar je direct mee aan de slag kunt gaan.
De samenwerking met Lieke slaat goed aan. National make-up artist van Max Factor Marie-Sophie Steenaert: “Lieke past perfect bij Max Factor want ze is een ware kameleon. Het is fantastisch om met haar te werken omdat ze zo veelzijdig is. Met haar gezicht kun je echt alle kanten op. Ze kan een heuse vamp zijn, maar ze blijft ook de girl next door. Een goede keus dus, ze is dé perfecte match met Max Factor.’
Binnenkort een aantal inspirerende Lieke Looks op onze blog

Lees ook:Beautyklus voor Gwyneth Paltrow
Lees ook:Lieke had moeite met de titel ‘Lelijke Eendjes’
Lees ook:Lieke heeft veel lingerie
Lees ook:Ogen zijn het visitekaartje van de vrouw
Lees ook:Lieke van Lexmond is Cosmo’s Fun Fearless Female

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>