Lieke van Lexmond is Cosmo’s Fun Fearless Female

Magazines zijn dol op het organiseren van feestjes en award-uitreikingen. Want A je blad staat even in the picture en B feestjes met gratis champagne en hapjes zijn altijd leuk! Cosmopolitan gaf afgelopen maandag zo'n feestje ter ere van de Fun Fearless Female Award. Was het vorig jaar nog een intiem privé-feestje, dit jaar was het nieuwe trendy restaurant Pompstation afgehuurd dat tjokvol stond met pers, BN-ers en vrienden van. Kortom, een echt netwerkfeestje.

(Foto: Thomas Zum Vörde Sive Vörding)

 

And the winner is…Lieke van Lexmond! Niet erg verrassend, maar wel leuk! Want dat is Lieke. Ze was vooral favoriet bij de Cosmo-lezeressen omdat ze "negatieve ervaringen uit haar liefdesleven om wist te zetten in positieve self-power. Een voorbeeld voor iedereen." Andere genomineerden waren  Nicolette Kluijver, Dennis, Kim Feenstra, Jelka van Houten, Chantal Janzen, Isis, Hanna Verboom en Bracha van Doesburg. Omdat Lieke gewonnen heeft is ze ook gasthoofdredacteur van het decembernummer van Cosmopolitan. Niet alleen zal haar foto de cover sieren, ook heeft Lieke maar liefst een 20 pagina tellende ‘Lieke'-special zelf geschreven & geproduceerd. Ten slotte komt Lieke er in het uitgebreide interview voor het eerst voor uit dat haar voormalige partner vreemd ging.

Hanna Verboom, het it-meisje van Nederland, kreeg ook een Award. De Fun Fearless Artist Award, powered by Maybelline New York. Deze award werd uitgereikt omdat Maybelline New York gelooft in het ondersteunen van talent. Wederom niet erg verrassend dat deze prijs naar Hanna Verboom ging. Dit meisje wint bijna alle prijzen die worden uitgereikt door bladen en ze is op standaard ieder hip feestje te vinden.  Moet ze al oppassen voor Hanna-moeheid??

Draaide het deze avond eigenlijk om de FFF-award, Cosmo had ook nog een aantal beautyprijzen weg te geven. Georgina Verbaan ( wat een tof wijf is het toch ook he!)  maakte bekend welke beautyproducten het best waren getest door een vakkundig panel. Winnaar in de categorie make-up werd de mascara van Chanel ‘Chanel, Exceptionnel Mascara'. In de categorie huidverzorging won een bodymilk van La Roche-Posay: Iso-Urea. Van de geuren won ‘Burberry, the Beat Eau de Parfum'. Winnaar in de categorie haarverzorging werd ‘Zarqa, Shampoo Dandruff en balancing treatment conditioner'. En winnaar in de categorie specials werd ‘Aveda, Chakra Balancing Body Mist'.

Lees ook:Hannah Verboom wint Elle Personal Style Award
Lees ook:Babassu skin & spa winnaar Beauty Award Publieksprijs
Lees ook:Yolanthe Cabau van Kasbergen wint Beau Monde Award
Lees ook:Daphne Deckers bekroond
Lees ook:Een dikke plus voor Maybelline!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lieke van Lexmond is Cosmo’s Fun Fearless Female

  1. redactie, monique

    en wie waren dat vakkundige panel, marieke? :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>