Lieke had moeite met de titel ‘Lelijke Eendjes’

Lieke van Lexmond is echt een van de leukste bekende vrouwen die ons land telt. Altijd vrolijk, knap, eerlijk en gezellig. In haar nieuwe programma ‘Lelijke Eendjes’ praat Lieke met mensen die heel onzeker zijn over hun uiterlijk.  In een interview op radio 538 bekende lieve Lieke vanmorgen best veel moeite te hebben gehad met de titel van ‘Lelijke Eendjes’. Volgens Lieke bestaan er geen lelijke mensen. Deze uitspraak siert haar echt.

Je kunt het interview hier horen.

Het programma wordt vanavond voor het eerst uitgezonden en daar zullen we zien hoe Lieke met een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee ‘lelijke eendjes’ hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Lelijke Eendjes, vandaag 21:33 RTL5

Foto’s: Instagram Lieke

Bron: radio 538

Lees ook:Voel jij je een lelijk eendje?
Lees ook:Kluun: lange leve de lelijke mens
Lees ook:Braziliaanse condoomfabrikant spoort lelijke mensen aan
Lees ook:Modellenburo voor lelijkerds
Lees ook:Playboyshoot tijdens programma Ruud de Wild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>