Lieke heeft veel lingerie

Lieke van Lexmond laat zich van haar verleidelijkste kant zien en geeft vrouwen tips voor onweerstaanbare feestdagen. De actrice en presentatrice is een samenwerking aangegaan met Etos en is hét gezicht van de bh-bandjes actie. Vrouwen krijgen vanaf maandag 10 december bij elke besteding van €15.- een set verleidelijke bh-bandjes cadeau. De bandjes zijn verkrijgbaar in drie sets; zwart met studs, glanzend rood en blauw met strass steentjes. Voor een sexy, sensuele of verleidelijke look. De feestdagen zijn hét moment voor vrouwen om in de spotlights te staan en er glamourous uit te zien, ook ónder de kleding. December wordt oh la la! 

Verleidingstechniek ontbloot

De feestelijke december maand is hét moment om jezelf te verwennen en er van top tot teen fantastisch uit te zien. Een vrouw die er op haar best uit ziet, voelt zich verleidelijk en zelfverzekerd! De samenwerking met Lieke van Lexmond sluit hier naadloos op aan. “Als ik iets moois draag voel ik me sexy. Ik gun het elke vrouw om zich mooi te voelen en om zelfverzekerd  in het leven te staan. Verleiding is volgens mij het prikkelen van zintuigen van jezelf en van anderen. Je bent verleidelijk wanneer je jezelf mooi vindt. Je straalt dan een positieve energie uit op de mensen om je heen. Ik kan me op veel verschillende manieren verleidelijk voelen. Het hangt helemaal van mijn mood af en die kan per dag verschillen. Ik kan me lieflijk, zacht en verleidelijk voelen, maar ook sterk en krachtig” aldus Lieke.

Spannende bh-bandjes    
Lieke van Lexmond over de bh-bandjes actie: “Ik ben dol op lingerie en heb zelf veel setjes. Van verleidelijk kant tot simpele, katoenen broekjes. Combinaties van lingerie maken vind ik heel leuk, daarom passen de bh-bandjes van Etos ook zo goed bij mij. Sexy zwart, sensueel rood en verleidelijk blauw, voor elke mood een ander bh-bandje! Ik vind het ook leuk als een bh-bandje soms onder je shirt of jurkje uitpiept. Een tikkeltje onthullend, heel spannend!” Vanaf maandag 10 december krijg je twee weken lang een set verleidelijke bh-bandjes cadeau bij elke besteding van €15.- bij Etos. De stijl van de bh-bandjes past goed bij de fashiontrend van deze winter waarbij veel zwart, rood en blauw te zien is. Pssst… Wist je dat december 2012 in de boeken gaat als spannendste feestmaand ooit?

Kijk voor meer informatie over Etos kerst op de website etos.nl/sexy-zwart (de website is vanaf 6 december te bezoeken).

Lees ook:Doe ‘s chique!
Lees ook:Jan Kooiman onder de kerstboom
Lees ook:Lieke had moeite met de titel ‘Lelijke Eendjes’
Lees ook:Lieke’s zomerbandjes, nu ook voor jou!
Lees ook:Shine like Lieke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>