Mascara om verliefd op te worden

wowie wil er nou geen mooiere, vollere, langere wimpers? Dat kan dankzij de nieuwe Lash Power Feathering Mascara van Clinique. Clinique is altijd toonaangevend op het gebied van innovatieve mascara. Daarom heeft Lash Power Feathering Mascara een geavanceerde formule en een innovatief nieuw borsteltje voor volle, weelderige wimpers. De mascara vlekt niet, schilfert niet en kan heel eenvoudig met warm water worden verwijderd. Meer heb je niet nodig: de vederlichte wimpers worden langer, sprekender en mooier dan ooit.

 

Het borsteltje

 

De zachte, weelderige borstelapplicator is speciaal ontwikkeld voor ultra lichte, fraaie wimpers. Door het borsteltje van de basis van de wimper naar de top te bewegen, worden de wimpers van elkaar gescheiden en maximaal verlengd. Bij elke kambeweging worden de wimpers sprekender, waardoor een speelse, vrouwelijke oogopslag ontstaat.

 

De technologie

 

De innovatieve anti-klonterformule van Lash Power Feathering Mascara bevat de allernieuwste verlengingstechnologie op basis van polymeren, geïnspireerd op de unieke eigenschappen van honing. De wetenschappers van Clinique maakten hiervoor gebruik van de bijzondere eigenschappen van Pullulan, een honingachtige polysacharide die na het aanbrengen de wimpers dankzij zijn honingachtige structuur heel gemakkelijk uitrekt. De zachte formule is flexibel en kan in meerdere lagen worden aangebracht. Resultaat : gescheiden, sprekende en perfect gemodelleerde wimpers.

 

Lash Power Feathering Mascara is de jongste aanvulling op de succesvolle lijn “Lash Power Mascara” van Clinique en bevat een geavanceerde warmtetechnologie, oorspronkelijk bedoeld voor vochtige Aziatische klimaattypen. De mascara is dan ook bestand tegen traanvocht, regen, zweet, zwembad- en zeewater en vochtige lucht. Met andere woorden: deze extreem lang houdende formule vlekt en schilfert niet, zodat de mascara op de wimpers blijft zitten en niet op het gezicht terechtkomt. Toch kan de mascara gemakkelijk en op milde wijze worden verwijderd met warm water (39°C). Drenk een wattenschijfje in warm water en druk het zachtjes op de wimpers om de mascara los te weken. Was vervolgens uw gezicht zoals u dat gewend bent. Kortom: extreem lang houdende, schitterende wimpers in een oogwenk!

 

Lash Power Feathering Mascara is oftalmologisch getest en geschikt voor gevoelige ogen en dragers van lenzen. Verkrijgbaar in Black Onyx bij alle Clinique-verkooppunten en op www.clinique.nl.

 

Op allergie getest. 100% parfumvrij.

 

Indicatieve verkoopprijs : €21,80 (5,5 ml)

 

Vanaf eind april 2014.

 

Lees ook:Bottom Lash Mascara: blijft 24 uur intact
Lees ook:Perfecte mascara met briljant borsteltje
Lees ook:Love your wimpers!
Lees ook:Deze mascara’s zullen je nooit laten zitten
Lees ook:12 uur lang en waterproof!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>