Perfecte mascara met briljant borsteltje

masLange , zwoele, donkere wimpers, dat willen we allemaal, want dat geeft zo’n mooie en sensuele uitstraling.Wimpers kunnen nooit te lang, te vol of te zwart zijn.

Vind jij één of twee laagjes ook altijd te weinig? Hunker je naar meer? Bij de meeste mascara’s worden je wimpers breekbaar en krijg je last van schilfertjes en klontjes als je meer laagjes aanbrengt. En dat is nou niet bepaald hot.

Wat nou als er een mascara is, die anders is dan alle andere? Een mascara waarmee je je wimpers net zo lang, vol en zwart kunt maken als je wilt? Nu is er de nieuwe Pump Up Extra Lash Mascara van Miss Sporty, de mascara zonder grenzen. Leef je uit! Met de Pump Up Extra Lash Mascara is er niets wat je nog tegenhoudt.

Wow, zo buigzaam! Pump Up Extra Lash hult elke wimper in een laagje mascara die net zo flexibel aanvoelt als je wimpers zelf. Het geheime ‘flex-protect’-complex voorkomt schilfertjes en klontjes, zelfs na een derde, vierde of zelfs vijfde laag. Je wimpers zien er prachtig vol, lang en zwart uit en niemand kan zijn ogen ervan afhouden.

Briljant borsteltje

Het borsteltje is een belangrijk onderdeel van de magische Pump Up Extra Lash Mascara. Wat dit slimme borsteltje voor je wimpers doet? De haartjes van het borsteltje zijn super flexibel en zijn ontworpen voor prachtige wimpers zonder klontjes. Dankzij hun perfecte vorm wordt elk wimpertje gekamd en perfect gescheiden voor een sexy ooglook. Het resultaat? Grenzeloos lange wimpers met eindeloos veel volume!

Consumenten adviesprijs: € 3.99

Verkrijgbaar bij de drogist vanaf heden

Lees ook:Krijg megalange wimpers
Lees ook:Love your wimpers!
Lees ook:Zachte, extreem lange en sexy wimpers
Lees ook:Best mascara ever
Lees ook:Creëer volle wimpers zonder klontjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>