Love your wimpers!

Ja hoor hier is ie dan, de perfecte mascara!!

Maak je klaar voor een ware wimperrevolutie. Rimmel introduceert het nieuwste lid van de Lash Accelerator-familie: Rimmel Lash Accelerator Endless Mascara. Kan jij je ogen niet geloven? Dan wordt het tijd om jouw wimpers te geloven! Met deze mascara zijn ze langer dan ooit! Oneindig lang.

Dankzij de geavanceerde formule en het unieke borsteltje geeft de nieuwe Lash Accelerator Endless Mascara jouw oneindig lange wimpers. De microvezelformule en het perfect gevormde borsteltje verlengen je wimpers en creëren direct een WAUW-effect. Je wimpers lijken tot wel 90% langer. Rimmels nieuwe formule, die verrijkt is met een exclusief wimpergroeicomplex met Procapil®, verzorgt en versterkt jouw wimpers dag na dag en bevordert de natuurlijke groei van je wimpers. Met deze mascara verleg jij grenzen! En dat allemaal met perfect gedefinieerde wimpers en zonder klontjes!

Bij een grensverleggende mascara hoort natuurlijk een moderne verpakking. Het unieke, slanke design past perfect bij de mascara. De prachtige citroengele metallic basis contrasteert mooi met de zwarte dop. Lash Accelerator Endless Mascara is verkrijgbaar in de kleuren Black en Extreme Black.

Get the London look!

 

Kleuren                                             Black en Extreme Black

Consumentenadviesprijs             € 12,99

Verkrijgbaar                                    Vanaf juni 2013 bij warenhuis en drogisterij

Lees ook:Deze mascara’s zullen je nooit laten zitten
Lees ook:Krijg megalange wimpers
Lees ook:Zomaar groene wimpers
Lees ook:Krijg ook modellenwimpers
Lees ook:Rimmel’s new Colour Collection: WinterBLUES

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>