Deze mascara’s zullen je nooit laten zitten

Een mooi open en mysterieuze oogopslag  krijg je door een goede mascara te gebruiken. De zoektoch naar de perfecte mascara stopt nooit, want mascara is een typische beautytool die altijd in ontwikkeling blijft. Daarom deze keer extra aandacht voor twee nieuwe varianten van Rimmel te weten de Extra Super Lash Mascara en de Extra WOW Lash Mascara.

Dit jaar steekt Rimmel haar mascaraclassic in een nieuw jasje en het resultaat mag er zijn. De vernieuwde Extra Super Lash Mascara is een musthave. Alleen het allerbeste is behouden, namelijk de wimpervergrotende formule en het borsteltje waarmee je voor elke gelegenheid de perfecte wimpers creëert. Extra Super Lash is net als je beste vriendin: ze zal je nooit laten zitten.

Maar zelfs de allerbeste heeft wel eens een nieuwe garderobe nodig en Rimmel gaat hiermee terug naar haar roots: de Britse vlag. De slanke nieuwe verpakking is een absolute blikvanger in elke make-uptas. Dit jaar maakt de koningin onder de mascara’s haar comeback: Extra Super Lash is weer helemaal in!

NIEUW: Extra WOW Lash Mascara

Soms wil je wimpers met een klassieke look… En soms wil je killerwimpers die overal de aandacht trekken. Nu is er de perfecte oplossing: de nieuwe Extra WOW Lash-mascara. Met een ongekend volume en ultravolle wimpers steel je moeiteloos de show tijdens een heerlijk avondje uit!

Trek de aandacht met je prachtige wimpers dankzij het exclusieve WOW-borsteltje waarmee je wimpers hun natuurlijke volume overstijgen. De wimpers worden optimaal gescheiden waardoor je geen klonter effect krijgt, kortom een absoluut WOW-volume-effect. En tot wel 12 keer meer volume! Maar dat is nog niet alles, want deze luxe, dramatische wimpers zijn ongelooflijk betaalbaar. Dat is pas een WOW-effect!

Extra high-tech formule

Alle Extra-mascara’s zijn gebaseerd op de nieuwste lang houdende wimpervergrotende technologie waardoor je wimpers meer glans krijgen en er voller en langer uitzien. Maar van Rimmel verwacht je toch niet anders?

De formule klontert niet en is eenvoudig aan te brengen. Het resultaat? Wimpers die perfect zijn gedefinieerd en gescheiden. Dankzij de korte droogtijd hoef je ook niet bang te zijn voor die vervelende vlekjes. De toegevoegde vitamines en verzorgende ingrediënten geven je wimpers een ultragezonde uitstraling.

Wil je ongekend volume zonder de hoofdprijs te betalen? Zoek dan niet verder! De nieuwe lijn Extra-mascara’s van Rimmel biedt wimpers met extra volume, extra definitie en extra glans. Dat is de Extra-factor.

Prijzen:

Extra Super Lash Mascara, Kleuren: Black & Black Brown, Consumentenadviesprijs: €9,99

Extra WOW Lash Mascara, Kleuren:Black, Consumentenadviesprijs: €9,99

Verkrijgbaar vanaf November 2011 bij de drogist.

Lees ook:Love your wimpers!
Lees ook:Best mascara ever
Lees ook:Je nieuwe BFF: Big Bold Volume by the Lash Mascara
Lees ook:Krijg megalange wimpers
Lees ook:Perfecte mascara met briljant borsteltje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>