Bottom Lash Mascara: blijft 24 uur intact

Make-up zonder mascara is ondenkbaar, maar zelfs de meest ervaren mascaragebruiksters vinden het vaak lastig om zonder vegen of vlekken mascara op de piepkleine onderwimpers aan te brengen. Gelukkig heeft Clinique een oplossing. Het merk loopt altijd voorop bij mascara-innovaties en introduceert de nieuwe Clinique Bottom Lash Mascara. Deze mascara is speciaal ontwikkeld voor de onderwimpers en blijft 24 uur perfect zitten dankzij een langhoudende formule.

Het micro-miniborsteltje van de Bottom Lash Mascara – dat exclusief bij Clinique te verkrijgen is – is momenteel één van de kleinste borsteltjes op de markt. De unieke precisieapplicator  accentueert de kleinere, fijnere onderwimpers optimaal waardoor ze een perfect natuurlijke look krijgen. De mascara is verpakt in een elegante, zilverkleurige houder met bloemmotief. De Bottom Lash Mascara is uitstekend te combineren met andere mascara’s van Clinique.

Zo werkt Bottom Lash Mascara:

  • De thermisch actieve formule blijft 24 uur intact zonder vlekken of vegen, schilfert niet en is waterproof in koud water.
  • Acrylaat copolymeer droogt na het aanbrengen en vormt meteen een dun laagje dat de mascara beschermt tegen koud water, transpiratie en vocht.
  • Het elastische, kleiachtige ingrediënt bentoniet omhult de onderwimpers en geeft een natuurlijke look, terwijl jojoba-olie de wimpers verzorgt.
  • Verwijderen met een wattenschijfje doordrenkt met warm water. Het wattenschijfje zachtjes tegen de wimpers aandrukken. Wegvegen.

Tip: Bij korte wimpers kun je het borsteltje verticaal vasthouden en de punt al draaiend door de wimpers bewegen. Vervolgens het borsteltje normaal (horizontaal) vasthouden en de mascara gelijkmatig verdelen voor een perfecte applicatie. Het aanbrengen van Bottom Lash Mascara aan de buitenste randen van deze moeilijk te bereiken wimpers geeft bovendien een voller effect. 

Op allergie getest. 100% parfumvrij. Door oogartsen getest. Veilig voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

Beschikbaar:                          exclusief bij Ici Paris XL

Tinten : Zwart en Zwart/Bruin

Indicatieve verkoopprijs:                            € 16,00

Lees ook:Mascara om verliefd op te worden
Lees ook:Love your wimpers!
Lees ook:Krijg megalange wimpers
Lees ook:Best mascara ever
Lees ook:Je nieuwe BFF: Big Bold Volume by the Lash Mascara

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>