Je nieuwe BFF: Big Bold Volume by the Lash Mascara

Ben je nog altijd op zoek naar de perfecte mascara? Een mascara waarmee je gegarandeerd bewonderende blikken oogst. Eentje die eindeloos blijft zitten, van je koffie ‘s ochtends tot aan je cocktails ‘s avonds. Eentje die bestand is tegen het drukke leven in de stad en niet van je wimpers afwijkt. Want in New York mag jij dan weliswaar constant onderweg zijn, je mascara moet gewoon blijven zitten!

Maak kennis met die ene mascara: New York Color’s Big Bold Volume by the Lash Mascara. Ongekend volume ontmoet perfect gescheiden wimpers met deze unieke mascara die geen enkel
wimpertje onbedekt laat. Dankzij het hightech wimperscheidende borsteltje krijgen alle wimpers, van de langste wimpers in het midden tot de allerkleinste in de ooghoeken, voor elke wimper genoeg aandacht.
Elke afzonderlijke wimper krijgt tot wel 12 keer meer volume. Geen vlekken, geen klontjes. Het resultaat? Een oogverblindend wow-effect. Tegenwoordig is definitie belangrijker dan ooit. Big Bold Volume by the Lash zorgt voor meer impact op alle wimpers voor serieus dramatische wimpers. Verbluffend verleidelijk. Verpletterend krachtig.
Verkrijgbaar vanaf:
Oktober 2013 bij Kruidvat
Consumentenprijs:
Big Bold Volume by the Lash Mascara €4,29

Lees ook:Best mascara ever
Lees ook:Deze mascara’s zullen je nooit laten zitten
Lees ook:Perfecte mascara met briljant borsteltje
Lees ook:Extreem fijn mascara borsteltje
Lees ook:Krijg megalange wimpers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>