Yves Rocher speelt voor Kerstman

Het aftellen tot kerstmis is begonnen. Mijn zoontje doet dat met een adventskalender met chocolaatjes erin. Trouw neemt hij er elke dag eentje. Ik at vroeger de hele  kalender in een keer op, maar ja ik ben een vrouw he!

Yves Rocher heeft een enorm leuke actie in het leven geroepen. Al wachtend op Kerstmis laat het fijne merk elke dag een Facebookfan een cadeau winnen. Elke dag dichter bij kerstmis wordt het een duurder cadeau…denk hierbij aan producten, accessoires en verzorging in het schoonheidsinstuut etc.

Hoe kun jij ook iets winnen?

Schrijf je elke dag in en maak kans op het grote cadeau …dat Yves Rocher op 24 december onder de kerstboom plaatst: een overnachting in half pension voor 2 personen in het Ecohotel Spa Yves Rocher ter waarde van 480€! Neem deel aan deze fancy wedstrijd en ga naar: http://bit.ly/Vb825n

De gelukkige winnaar wordt willekeurig gekozen tussen alle geregistreerde inschrijvingen van 1 tot en met 23 december.

Spannend hoor. Ik heb me ingeschreven! En weet je wat ik nou echt te gek aan deze actie vind? Dat Yves Rocher dagelijks op Facebook communiceert WIE er heeft gewonnen.

Lees ook:Weelde en wellness voor onder je kerstboom
Lees ook:Yves Rocher ontpopt zich als groene weldoener
Lees ook:Win een Yves Rocher Beauty Party!
Lees ook:Trakteer jezelf op een bezoek aan het Yves Rocher Ecohotel & Spa
Lees ook:Budget Beauty Musthaves

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>