Budget Beauty Musthaves

Het gaat met veel mensen wat minder nu ons land in crisis verkeert. Toch kun je jezelf nog steeds op fijne beautyproducten trakteren als je de weg maar naar de juiste winkels weet te vinden. Zo waren we onlangs eventjes bij een store van Yves Rocher en de prijzen die ze daar hanteren zijn crisis-friendly. Er is momenteel (november 2012) een leuke actie waarbij je twee heerlijke douchegels voor vijf euri’s mee kunt nemen. Ideaal om nu dus alvast lekker in te slaan voor de komende feestdagen!

Wij hebben gekozen voor een Lavendel en een Granaatappelvariant, maar er is werkelijk voor elk wat wils. Ook de Sinaasappelvariant ruikt hemels.

Het leuke van Yves Rocher is dat je daar nog ouderwets proefjes meekrijgt. Dat doet je een beetje denken aan vroeger. Als kind spaarde ik die mini-parfummetjes en cremetjes. Monstertjes noemden we die.

Anyhu ik dwaal af, kern van dit artikeltje is dus dat je best leuk budget beauty kan shoppen bij Yves Rocher. En wie nu alvast wat Sint- en Kerstcadeaus inslaat, houdt straks nog wat over om bijvoorbeeld een lekkere behandeling of kappersbeurt te ondergaan.

Lees ook:Yves Rocher speelt voor Kerstman
Lees ook:Yves Rocher ontpopt zich als groene weldoener
Lees ook:Win een Yves Rocher Beauty Party!
Lees ook:Wondertje voor je haren
Lees ook:Gratis proefjes….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>