Verras je lief!

Nu de feestdagen met rasse schreden naderen, zullen we je vanuit beauty.blog elke dag overstelpen met fijne cadeausuggesties. Esprit heeft onlangs twee geuren, één voor hem en één voor haar gelanceerd te weten Simply You voor hem en voor haar.

Wij hebben de geuren al getest en kunnen je vertellen dat het hele fijne frisse eau de toilettes zijn. Om blij van te worden!

Haar SIMPLY YOU opent met de scherpe frisheid van mandarijn en bergamot, terwijl de zachte geur van oranjebloesem naar een duizelingwekkend bloemig hart leidt. De geur van heliotroop, feloranje bloem en poederachtige iriswortel zijn licht als een zachte fluistering. Een laatste liefkozing van hout- en muskusnoten creëert een zijdezachte, ultravrouwelijke elegantie en mysterieuze verleiding.

Zijn SIMPLY YOU heeft een natuurlijke aantrekkingskracht met een opening van sprankelende bergamot en Italiaanse citroen met zwarte peper voor een levendigheid die overgaat in een mannelijk hart. Een hart dat bestaat uit nootmuskaat, salie en Afrikaanse geranium, gehuld in een kruidige geursluier die typerend is voor ESPRIT. De rijke volheid van patchoeli en cederhout ondersteunen de authentieke essentie van de geur, gedragen op een warme, eigentijdse noot van benzoëhars.

Het nieuwe duo is prachtig verpakt in een harmonie van subtiele elegantie. Eenvoudig, puur en chic zijn kernwoorden. Teder vintageroze voor haar. Ingetogen taupegrijs voor hem. Ook de verpakking voegt een onderscheidende noot toe, uitgedost met verfijnde ingegraveerde strepen en een metallic tag met het SIMPLY YOU-logo. Goudroze voor haar, geborsteld zilver voor hem.

Het iconische supermodel Christy Turlington belichaamt de moderne ESPRIT-vrouw die een eenvoudige en zorgeloze maar gepassioneerde relatie heeft met de moderne ESPRIT-man: subtiel verleidelijk, sterk en mannelijk. Een moderne romance waarbij emoties essentieel zijn en het spel der verleiding hun favoriete bezigheid is. Gestolen blikken, heimelijke lachjes… Ze houdt hem gevangen met haar blik. Duidelijke, onuitgesproken gedachten. Tot het koppel de verleiding niet langer kan weerstaan en zich overgeeft aan de passie van het moment.  ‘Ik wil… SIMPLY YOU.’

Een klassiek liefdesverhaal. Eenvoudig, oprecht en gepassioneerd. Voor hem en voor haar. SIMPLY YOU van ESPRIT.

Eau de toilette        voor haar      15 ml                         € 16,00

Eau de toilette        voor haar      30 ml                         € 25,00

Shower gel              voor haar    200 ml                         € 10,00

 

Eau de toilette        voor hem      30 ml                         € 16,00

Eau de toilette         voor hem      50 ml                         € 25,00

Shower gel               voor hem   200 ml                         € 10,00

SIMPLY YOU voor hem en voor haar  is verkrijgbaar bij warenhuis, drogist en parfumerie.

Lees ook:Simply You, voor jou & je lief
Lees ook:Hul je samen in Esprit
Lees ook:Lovely kado-sets voor onder de kerstboom
Lees ook:ESPRIT geuren voor jou en je lief
Lees ook:ESPRIT URBAN NATURE: Het nieuwe geurduo voor mannen en vrouwen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>