ESPRIT geuren voor jou en je lief

1366123980_ESPRIT_SP_R_ISO39LOWRESGoed nieuws vanaf het ESPRIT front. Het lifestylemerk brengt een nieuwe levensstijl die ontstaan is in Californië. Een ontspannen houding en een stijl die ervoor zorgt dat jij er goed uitziet en je goed voelt. Het grote succes van de originele geur Life van Esprit heeft geïnspireerd tot een nieuwe geur.

ESPRIT laat je leven in het moment met YOUR LIFE, het nieuwe geurduo dat de essentie van alle bijzondere momenten in het leven vangt. Twee geuren die elke minuut meer betekenis geven, van een heerlijke avond met je grote liefde tot een stevig feestje met vrienden. Een eenvoudige, elegante, natuurlijke levensstijl die je moet koesteren. Maar met meer kleur in je leven!

YOUR LIFE Woman is verleidelijk en sprankelend. Een werveling van heerlijke fruitige geuren en stralende kleuren. Haar verhaal begint met de chique, frisse geur van bergamot, perzik en waterfruit. Gaandeweg wordt een intense combinatie van jasmijn en lelie onthuld, doordrenkt met waternoot. Uiteindelijk komt alles samen met de delicate noten van witte muskus, gecombineerd met de sensuele, houtachtige geur van sandel- en cederhout voor een onweerstaanbaar happy end.

YOUR LIFE Man is een fascinerende geur die voelt als aromatische groene frisheid. Het begint met een kruidige mix van zwarte peper, appel en viooltjesblad. Later benadrukt de intense geur van geranium de aantrekkingskracht van zachte suède. De geur eindigt met noten van cederhout en patchoeli, gehuld in de sensuele geur van witte muskus en tonkaboon; op en top mannelijk tot op het allerlaatste moment.

Het ontwerp van het duo is een artistieke, meer authentieke variatie op de verpakking van Life. De kleuren zijn zacht, rustgevend en elegant als altijd. De verpakkingen zijn voorzien van kunstige aquarelkleurige strepen, die eruitzien alsof ze met een kwast zijn aangebracht. Voor haar hibiscusrood met een regenboog van perzik en oranjeroze en voor hem turquoise met een vleugje cool beige, blauw en grijs.

YOUR LIFE voor haar

 

Eau de toilette

15ml  € 15,25

30ml € 25,42

Showergel 200 ml € 10,17

 

YOUR LIFE voor hem

 

Eau de Toilette  30ml  € 15,25

Showergel 200 ml € 10,17

 

Verkrijgbaar vanaf:              mei 2013 bij warenhuis, drogist en parfumerie

Lees ook:Hul je samen in Esprit
Lees ook:Philosophy lanceert ‘Living Grace’
Lees ook:ESPRIT URBAN NATURE: Het nieuwe geurduo voor mannen en vrouwen.
Lees ook:Sportieve geuren voor jou & je lief
Lees ook:Nieuwe geur Neroli & Orchidee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>