ESPRIT URBAN NATURE: Het nieuwe geurduo voor mannen en vrouwen.

 Geef je over aan de energie van onze kleurrijke wereld. Een wereld van eenheid tussen het moderne stadsleven en de natuur. Het beste van beide werelden. Wek je zintuigen weer tot leven en ervaar de authenticiteit en het evenwicht van het nieuwe geurduo van het modemerk Esprit. Een verfrissende ontmoeting tijdens de zoektocht naar natuurlijke elementen in de drukte van ons dagelijkse leven in de stad. Maak kennis met een nieuw duo: Esprit Urban Nature For Women, een heerlijk bloemige, groene, fruitige vrouwengeur, en Esprit Urban Nature For Men, een moderne, verfijnde, oosterse, groene mannengeur. Vanaf oktober 2011 in de winkels!

Esprit Urban Nature is geïnspireerd op het hedendaagse stadsleven met een natuurlijk tintje; een wereld in harmonie. Een wereld waarin de schoonheid van de natuur en de stad elkaar aanvullen. Dit frisse, sensuele geurduo creëert een sfeer van ontspanning en vermaak.

Urban Nature For Women is ontwikkeld voor zelfverzekerde, sexy vrouwen met een natuurlijke, vrouwelijke uitstraling. Precies wat je verwacht van Esprit met haar jarenlange ervaring op het gebied van Californische feel-good mode. De Urban Nature-vrouw straalt geluk uit en is humoristisch en gepassioneerd, maar heeft ook iets zorgzaams over zich. Als perfecte aanvulling op haar coole look en onconventionele chique attitude is de typische Urban Nature-man charismatisch, ervaren en mysterieus met een sterk gevoel voor stijl. Man en vrouw zijn in harmonie met de wereld en elkaar.

Ongekend design

Het design van de verpakking van de Urban Nature-parfums is in de basis geïnspireerd op de natuur met invloeden van de stad. De moderne vormgeving van de slanke flacons en verpakkingen vormt een waar stijlstatement.

De parfumflacons hebben een opvallende organische vorm en zijn groen van kleur: felgroen voor haar en donker groen voor hem. De lange cilindervormige flacon met zijn schuin aflopende dop doet architecturaal aan en creëert in combinatie met het donkerrode Esprit-logo een echt stadsgevoel. Door de verpakking in zijn geheel ontstaat een algemeen gevoel van harmonie tussen de mannen- en vrouwengeur en binnen de gehele collectie.

Sensuele geuren

De Urban Nature­-geuren bevatten een aantal 100% natuurlijke ingrediënten die de geuren ongelooflijk charismatisch en zinderend sensueel maken.

Urban Nature For Women is als een bloem in de stad: een bloemig, groen, fruitig parfum dat als een frisse explosie van vrouwelijkheid om de draagster heen hangt. De geur opent met een verleidelijke mix van viooltjesblad en sappige appel in combinatie met een vleugje geurige bessencrème. Deze topnoten vloeien over in een bloemig hart van zoete lelietjes-van-dalen, magnolia en exotische frangipani. Frangipani is een 100% natuurlijk ingrediënt dat afkomstig is van de witte bloem en dat de geur een zacht, licht fruitig tintje geeft. Naarmate de geur vervluchtigt, maken de hartnoten plaats voor de basisnoten van vanille, muskus, tonkabonen, natuurlijk cederhout en amberhout, die het geheel een warm, kruidig, en karamelachtig tintje geven.

Urban Nature For Men is een moderne, subtiele mannengeur met een frisse groene topnoot en bloemige ondertonen die de natuur met de stad combineert. Eerst worden de zintuigen gestreeld met een frisse mengeling van groene peer en bergamot in combinatie met een vleugje peper, een 100% natuurlijk ingrediënt dat de geur een kruidig tintje geeft. De hartnoten worden gevormd door een mix van geranium, koriander en de natuurlijke hars van de cisteroos, een amberachtige, kruidige struik die het parfum een modern tintje geeft. Tot slot maken de hartnoten plaats voor sensuele basisnoten met warme houtgeuren van cederhout, muskus, patchoeli en tonkaboon.

Urban Nature For Women en For Men zijn vanaf oktober 2011 verkrijgbaar bij warenhuis, drogist en parfumerie.

Line up:  

eau de toilette voor haar 15 ml € 16,00

eau de toilette voor haar 30 ml € 25,00

shower gel voor haar 200 ml € 10,00

eau de toilette voor hem 30 ml € 16,00

eau de toilette voor hem 50 ml € 25,00

shower gel voor hem 200 ml € 10,00

Lees ook:Hul je samen in Esprit
Lees ook:ESPRIT geuren voor jou en je lief
Lees ook:Verras je lief!
Lees ook:Leuk voor PA, de nieuwe Beckham geur
Lees ook:LACOSTE daagt je uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>