Simply You, voor jou & je lief

Ik wil…..Simply You’

Esprit is een geweldig merk wat betreft fashion, maar ook qua geuren. In oktober lanceert het fijne merk een nieuw geurenduo: Simply You voor haar en Simply You voor hem. Leuk voor jou en je lief!!

De geur Simply You voor haar is een combi van mandarijn, bergamot, oranjebloesem, iriswortel, hout- en muskusnoten. Ik kan je zeggen: heerlijk fris en puur, je krijgt echt veel complimentjes als je deze eau de toilette draagt. Het is een jonge geur, niet te overheersend, maar wel aanwezig. Een geurtje om van te houden. De geur voor haar is verpakt in een teder vintageroze verpakking.

De geur Simply You voor hem is minstens net zo lekker. Als vrouw zou je hem bijna ook stiekem op willen doen, want je wordt er gewoon happy van. Ingrediënten waaronder bergamot, Italiaanse citroen, zwarte peper, nootmuskaat, salie, Afrikaanse geranium, patchoeli, cederhout en benzoëhars vormen samen een ultiem geurgenot. De geur voor hem is verpakt in een taupegrijze verpakking.

Line up:

- Eau de Toilette voor haar 15ml = 16€

- Eau de Toilette voor haar 30ml = 25€

- Shower Gel voor haar 200ml = 10€

- Eau de Toilette voor hem 15ml = 16€

- Eau de Toilette voor hem 30ml = 25€

- Shower Gel voor hem 200ml = 10€

 

Lees ook:Verras je lief!
Lees ook:Hul je samen in Esprit
Lees ook:Diamanten voor hem….
Lees ook:Drie heerlijke lenteruikertjes ♥
Lees ook:Hemels voor hem & haar: Super Playboy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>