Edita Vilkeviciuteom wordt de Paradiso vrouw

Coty heeft onlangs aangekondigd dat de beeldschone Edita Vilkeviciuteom het gezicht wordt van de nieuwe Roberto Cavalli damesgeur – PARADISO – die eind januari 2015 onthuld wordt. Edita Vilkeviciute, geboren en opgegroeid in Litouwen, is een gevierd supermodel wiens carrière succesvol begon bij haar catwalk debuut voor Cavalli. Sprankelend en sexy straalt ze een ongelofelijke schoonheid uit en ze bezit een aura van gratie en moderniteit. Ze verscheen op de covers van verschillende belangrijke magazines en haar charismatische schoonheid trok de aandacht van de bekendste merken.

Deze stijlvolle, sexy jonge vrouw is nu de muze van de nieuwe Roberto Cavalli damesgeur: Paradiso.“Het is een eer om het gezicht van de Roberto Cavalli Paradiso geur te zijn. Ik voel me gezegend en ben echt dankbaar voor deze kans”, zegt Edita Vilkeviciute.“

Edita is eenperfecte match voorParadiso. Ze is een zeer getalenteerd model, vrouwelijk en sensueel maar ook vrolijk en vol levensvreugde. Ze straalt overal en altijd zelfvertrouwen uit en dit overtuigde ons onmiddellijk dat zij de vrouw is dieCavalli ́s paradijs kan belichamen”, zegt Renato Semerari, Coty President Categories & Innovation.“Edita is een supermodel met een ongelofelijke schoonheid. Ze heeft alles wat de spirit van de geur is en belichaamt perfect de Paradiso vrouw. Het is een krachtige vrouw die stijlvolle glamour uitstraalt zonder bang te zijn om haar natuurlijke verleidelijkheid te laten zien”, zegtRoberto Cavalli, President van het Huis Roberto Cavalli.

Voor de nieuwe Roberto Cavalli geur tekende Edita Vilkeviciute voor een wereldwijde printadvertentie-en tv-commercialcampagne met Jonas Åkerlund als filmregisseur en Mario Sorrentials de fotograaf voor de advertentie.De nieuwe Roberto Cavalli geur zal vanaf eind januari2015 verkrijgbaar zijn.

Lees ook:Geluk, liefde en Italië in één geur
Lees ook:Geur uit de “geheime paradijstuin” met handgeplukte bloemen uit de hemel
Lees ook:Coty Prestige strikt de beeldschone Elisa Sednaoui
Lees ook:Roberto Cavalli’s nieuwste Paradiso geur is “hemels”
Lees ook:Drie heerlijke lenteruikertjes ♥

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>