Roberto Cavalli’s nieuwste Paradiso geur is “hemels”

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro…  heet de nieuwste Paradiso geur van het geweldige merk Roberto Cavalli. Wij mochten hem al testen en zijn ”verkocht”. We zijn om, deze geur behoort vanaf nu sowieso tot een van onze favoriete lente/zomergeuren. Achter deze geur gaat een fantastisch verhaal welke we graag met je willen delen

De gouden stralen van de opkomende zon strelen de Middellandse Zee. Goudkleurige vonkjes sprankelen op het diepblauwe water. Badend in een ´halo´ van licht loopt zij bovenop de klif door haar azuurblauwe paradijs. Hier, waar de tijd stilstaat, heeft ze een nieuwe ´Paradiso´ gevonden.

Een azuurblauw paradijs

Voor het Roberto Cavalli Huis is ´la dolce vita´ niet alleen een symbool maar is het echt een manier van leven én een enorme inspiratiebron. Met zijn gedurfde creaties zet het beroemde Italiaanse modehuis sensualiteit en plezier, extravagantie en generositeit in het middelpunt. De Roberto Cavalli Paradiso parfums zijn, met een symfonie van zonovergoten geurnoten en geïnspireerd door de overvloedige rijkdom van het Italiaanse landschap, ontworpen als eerbetoon aan deze visie.

Een Mediterraanse romance…

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro is een stralende viering van de schoonheid van de Mediterraanse kust. Het laat zachte en verfijnde noten van bedauwde bloemen met een helder aromatische contrastelement harmonieus in elkaar overlopen, wat het gevoel van een zacht zeebriesje oproept. Tussen betovering en zinnelijkheid weeft de geur, die herinneringen oproept, haar unieke verhaal van verleiding.

De Roberto Cavalli Paradiso Azzurro vrouw straalt vrolijkheid en ´joie de vivre´ uit. Ze is een vrije geest en beweegt zich door het leven met gratie en elegantie. Haar natuurlijke charme is onweerstaanbaar, haar spontane lach aanstekelijk. Helemaal op haar gemak verovert ze

moeiteloos de harten van anderen.

Een bloem bij de zee…

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro is gecreëerd door Louise Turner (Givaudan). Voor deze Mediterraanse bloemige, aromatische geur, haalde ze inspiratie uit een krachtig beeld dat ze in haar hoofd had: een stralende bloem die bloeit bij de zee.

Het openingsakkoord roept herinneringen op aan een Mediterraans briesje: een vleugje citrus van de pittige, sprankelende bergamot vermengt zich met lavendel in de topnoot. Als een koel wind loopt deze noot harmonieus over in het sensuele aroma van de bloemblaadjes

van de jasmijn. Het fascinerende, bloemige hart brengt kundig de zinnelijke aanwezigheid van de jasmijn in balans met de fragiele onschuld van de bedauwde bloemblaadjes. De basisnoot, met edel cipressenhout en kasjmier, geeft Roberto Cavalli Paradiso Azzurro een warme en luxueuze dimensie en een betoverend spoor dat lang op het huid blijft hangen.

Een gefacetteerd azuurblauw juweel…

De esthetica van Roberto Cavalli Paradiso Azzurro weerspiegelt perfect zijn geurenuniversum. De flacon is een verfijnd gefacetteerd ´juweel´ waarbij de transparante azuurblauwe kleur herinneringen oproept aan de Middellandse Zee.

De decadente cabochon-dop vangt het licht waardoor er, net zoals bij het zonlicht op het water, glinsterende reflecties ontstaan. Roberto

Cavalli’s monogram prijkt trots, als symbool van kwaliteit en extravagantie, op de voorkant van de flacon.

Om de hals van de flacon wikkelt zich een slangachtige, goudkleurige ketting. Dit speelse detail wordt op de verpakking gereflecteerd door een subtiel scubeffect. De kleuren van de verpakking – van goudkleurig naar diep azuurblauw – staan voor de kleuren van de zon die schittert boven de azuurblauwe Middelandse Zee.

Een betoverende waternimf…

“Ze is een krachtig en op-en-top vrouwelijk schepsel, die een verfijnde glamour uitstraalt zonder bang te zijn om haar natuurlijke verleiding te verdedigen.“ Met deze woorden koos Roberto Cavalli zelf supermodel Edita Vilkeviciute uit als de onweerstaanbare ambassadrice voor

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro. Het is onbetwistbaar, Edita is de perfecte belichaming van de unieke, charmante, verfijnde geur. Geschoten door de getalenteerde fotograaf Mario Sorrenti, daagt haar sensuele silhouette en mysterieuze blik ons in de advertentiecampagne uit om haar te volgen naar Paradiso Azzurro, Roberto Cavalli’s eigen blauwe paradijs.

De lijn…

Eau de Parfum 30 ml € 49,94*

Eau de Parfum 50 ml € 71,06*

Eau de Parfum 75 ml € 92,17*

* adviesverkoopprijs

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro zal vanaf eind februari 2016 exclusief bij de Douglas parfumerieën verkrijgbaar zijn.

Lees ook:Geluk, liefde en Italië in één geur
Lees ook:Geur uit de “geheime paradijstuin” met handgeplukte bloemen uit de hemel
Lees ook:Edita Vilkeviciuteom wordt de Paradiso vrouw
Lees ook:Roberto Cavalli, wild, sexy & verslavend
Lees ook:Exotische musthave in roze japon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>