Geluk, liefde en Italië in één geur

YES, YES, YES er is een nieuwe geur van Roberto Cavalli gelanceerd en die heet PARADISO. Nu kunnen we je vertellen dat wij van beauty.blog hele positieve ervaringen hebben met de geuren van Roberto Cavalli. Neem bijvoorbeeld Roberto Cavalli Just Gold For Her , deze geur is echt fantastisch of de al wat oudere Roberto Cavalli For Her ook  heerlijk.

En nu is er dus Roberto Cavalli Paradiso. Deze geur kun je beschouwen als een sleutel naar een andere wereld, een aards paradijs vol spannende sensaties en zinnelijk genot. Het vertelt over een spontaan uitstapje naar de Middellandse Zee, over een schitterende villa en haar geheime tuin. Het gaat over de streling van water en het zonlicht op je huid, over de vluchtige geur van jasmijn, over de fascinerende vlucht kleurrijke papegaaien in de azuurblauwe lucht…BEN JE AL VERKOCHT? Wy namelijk wel en waren dat nog meer nadat we de geur live geroken hadden.

Roberto Cavalli Paradiso is ontworpen door meesterparfumeur Louise Turner (Givaudan).

“Paradiso is een moment van geluk”, zegt Cavalli, die de naam van de geur associeert met geluk, liefde, Italië en zijn eigen huis. “Ik wil mensen een gelukzalig gevoel geven.”

De geur bevat ingredienten als citrus, bergamot, zoete mandarijntjes, wilde jasmijn, cipres, roze laurier én parasol pijnboom.

SUPERLEKKER!

De geboorte van deze nieuwe geur wordt gevierd met een wereldwijde campagne waarin Roberto Cavalli zijn nieuwe model voor Paradiso, Edita Vilkeviciute, introduceert. Edita is een veelgeprezen supermodel. Voor de geur poseert ze naakt in een zwembad met een papegaai. Het enige wat ze draagt is een groot aantal metalen sieraden. Heel sexy. Net zoals de geur.

Roberto Cavalli Paradiso – de lijn
Eau de Parfum 30 ml € 49,94*
Eau de Parfum 50 ml € 71,06*
Eau de Parfum 75 ml € 92,17*
Perfumed Shower Gel 150 ml € 24,38*
Perfumed Body Lotion 150 ml € 24,38*

* adviesverkoopprijs
Roberto Cavalli Paradiso zal vanaf februari 2015 bij de geautoriseerde
Roberto Cavalli Perfumes parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar zijn.

Lees ook:Drie heerlijke lenteruikertjes ♥
Lees ook:Edita Vilkeviciuteom wordt de Paradiso vrouw
Lees ook:Geur uit de “geheime paradijstuin” met handgeplukte bloemen uit de hemel
Lees ook:Roberto Cavalli’s nieuwste Paradiso geur is “hemels”
Lees ook:Roberto Cavalli, wild, sexy & verslavend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>