♥’Hello Lover’♥

Het succesverhaal van de ‘Sex and the City’ Parfums en Body Collections krijgt een ‘flirty’ vervolg! Met de introductie van ‘Hello Lover’ wordt een nieuw Eau de Parfum aan de collectie toegevoegd. Het is een ode aan de liefde en verliefdheid, waarbij het intens gelukkige gevoel dat je hebt wanneer je tot over je oren verliefd bent, is gevangen in een sprankelende en onweerstaanbare, uiterst geraffineerde geur!

Alle parfums van de ‘Sex and the City’-geurlijn zijn ontwikkeld door parfumhuis Givaudan op basis van een licentieovereenkomst tussen HBO® en JTG Trading BV, die de collectie zullen produceren en in geselecteerde landen wereldwijd zullen distribueren. De ‘Sex and the City’-serie blijft vrouwen over de hele wereld aanspreken,” zegt James Costos, Vice President Licensing & Retail bij HBO®. “De parfums houden de magie en allure levendig, die door de serie en New York City gecreëerd worden. Wij zijn ontzettend blij om samen te werken met Givaudan – wereldwijd dé nummer 1 in de parfumindustrie- en JTG Trading BV, die de expertise heeft om onze visie in de praktijk te brengen en deze collectie wereldwijd met succes te verspreiden”, aldus Costos.

Sex and the City ‘Hello Lover’ werd ontwikkeld ter ere van de liefde! Als er immers in deze successerie prominent wordt belicht, dan zijn het wel de dynamische liefdeslevens van de hoofdrolspeelsters. Een nieuwe geur die de liefde en verliefdheid tot uiting laat komen, is daardoor een logische uitbreiding van de reeds bestaande collectie!  Sex and the City ‘Hello Lover’ is een ode aan verliefd zijn en…voor altijd verliefd blijven! Deze sprankelende Eau de Parfum heeft frisse, fruitige topnoten van mandarijn en lychee, met een verrassend pittig accent dankzij roze peperkorrels. Het hart is vrouwelijk, bloemig en onmiskenbaar romantisch dankzij meiroos, wilde pioenrozen en kamperfoelie. De basis is sensueel en, hoe kan het ook anders, ultraverleidelijk dankzij geurnoten van cederhout, vanillebonen, amber en sandelhout.

 

Verkoopprijs:

  • Sex and the City  ‘Hello Lover’ Eau de Parfum                 € 17,50/60 ml

Verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

Lees ook:Sunrise en Sunset
Lees ook:Win win win: Sex and the City parfums
Lees ook:‘Sex and the City’ nu als parfum & bodycare-items, nice!
Lees ook:Feestdagencadeaus, beter nu al inkopen!
Lees ook:Van top tot teen sexy…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>