Feestdagencadeaus, beter nu al inkopen!

Om straks teleurstellingen te voorkomen, omdat de leukste cadeaus uitverkocht zijn, is het wellicht slim om nu alvast wat feestdagencadeaus in te kopen. Het is nu bovendien ook niet zo achterlijk druk in de winkels, dus ik zeg: DOEN

Sex and the City’ is de baanbrekende HBO®- serie die de modetrends bepaalt en die lifestyle keuzes beïnvloedt van fans over de hele wereld. Deze ongekend populaire Amerikaanse TV-serie vormde in 2011 dé inspiratie voor een collectie Eau de Parfums en bijbehorend bodycare, ontwikkeld door de ‘neuzen’ van Givaudan. Voor de feestdagen van 2012 worden deze samengevoegd in een tweetal stijlvolle giftsets, waarmee zowel de Sint als Kerstman zeker weten dat ze zullen scoren!

‘Sex and the City’ belicht het dynamische leven van vier kosmopolitische hartsvriendinnen in de bruisende stad New York. De frisse elegantie en brutale stijl van Carrie Bradshaw, de scherpzinnigheid en het zelfvertrouwen van Miranda Hobbes, het lef en de sensualiteit van Samantha Jones en de onschuld en klassieke stijl van Charlotte York, komen tot uiting in twee geraffineerde Eau de Parfums en bijbehorende Bodyproducten van de lijnen ‘Sex and City’ en ‘Sex and the City by Night’.

 ‘Sex and the City’– het stijlvolle parfum voor een dag in de stad

Het ‘Sex and the City’-parfum omvat de dynamiek en het unieke karakter van New York City.  De geur bevat frisse topnoten van Italiaanse mandarijn, sappige bloedsinaasappel, rode en roze bessen en een subtiel vleugje passievrucht. Het hart van dit parfum is vrouwelijk, zacht en bloemig, door jasmijn, gardeniablaadjes en oranjebloesem. Fluweelachtige muskus, sandelhout, karamel en amber in de basisnoot zorgen voor de finesse, stijl en elegantie waar het parfum uiteindelijk voor staat.

‘Sex and the City by Night’– de sensuele glamour van de stad die nooit slaapt 

Het ‘Sex and the City by Night’-parfum omvat die sensuele, supervrouwelijke allure, die alleen een cocktailjurk en torenhoge hakken een vrouw kunnen geven! De frisse topnoten bestaan uit sprankelende bergamot, peerbloesem, neroli en zachte fresiablaadjes, de glamorous kenmerken van het parfum zijn hierdoor volop aanwezig. Het hart van het parfum ontwikkelt zich tot een weelderig boeket van nachtjasmijn, pioenroos, vanille en fruitige granaatappel, terwijl de basis een poederachtige essentie vormt door de warme combinatie van sandelhout, amberkristallen,  tonkabonen, muskus en patchouli.

Nu ook als luxe giftsets verkrijgbaar voor de feestdagen van 2012!

De Eau de Parfums en bijbehorende bodycare van ‘Sex and the City’ en ‘Sex and the City by Night’ zijn voor de feestdagen van 2012 verkrijgbaar in de vorm van twee stijlvolle giftsets. Elke set bevat naast een 100 ml Eau de Parfum tevens een geparfumeerde Shower Gel (tube 200 ml) en Body Lotion (tube 200 ml). Met deze luxe cadeausets kun je jezelf van top tot teen hullen in je meest favoriete ‘Sex and the City’-parfum. Je kunt er natuurlijk ook een ander mee verblijden en bent daarmee verzekerd van een cadeau dat gegarandeerd in de smaak zal vallen in de schoen of… onder de kerstboom!

More info: 

De ‘Sex and the City’ Eau de Parfums en bijbehorende bodycare worden gedistribueerd door JTG Trading BV uit Dordrecht.

Beide SATC- Giftsets zijn exclusief verkrijgbaar vanaf september 2012 voor € 30,00/stuk bij de filialen van ETOS- drogisterij

Lees ook:Van top tot teen sexy…
Lees ook:Win win win: Sex and the City parfums
Lees ook:‘Sex and the City’ nu als parfum & bodycare-items, nice!
Lees ook:Sunrise en Sunset
Lees ook:NY inspireerde Beyoncé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>