Van top tot teen sexy…

Sex and the City, wie is er niet groot mee geworden? :)

De Eau de Parfums ‘Sex and City’ en ‘Sex and the City by Night’ werden eind vorig jaar met veel succes geïntroduceerd, exclusief verkrijgbaar bij ETOS. Voor wie zich van top tot teen in deze geraffineerde, sensuele en onweerstaanbare geuren wil hullen, zijn er tevens de bijbehorende ‘Sex and the City’ Body collections!

De ‘Sex and the City’- serie blijft vrouwen over de hele wereld aanspreken. De levensstijl van de vier personages, Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Samantha Jones en Charlotte York, zijn op een unieke wijze samengebracht in de vorm van parfums en bijbehorende bodycare. Nog even een reminder…

 ‘Sex and the City’– het stijlvolle parfum voor een dag in de stad

Het ‘Sex and the City’- parfum omvat de dynamiek en het unieke karakter van New York City.  De geur bevat frisse topnoten van Italiaanse mandarijn, sappige bloedsinaasappel, rode en roze bessen en een subtiel vleugje passievrucht. Het hart van dit parfum is vrouwelijk, zacht en bloemig, door jasmijn, gardeniablaadjes en oranjebloesem. Fluweelachtige muskus, sandelhout, karamel en amber in de basisnoot zorgen voor de finesse, stijl en elegantie waar het parfum uiteindelijk voor staat.  

‘Sex and the City by Night’ – de sensuele glamour van de stad die nooit slaapt  

Het ‘Sex and the City by Night’- parfum omvat die sensuele, supervrouwelijke allure, die alleen een cocktailjurk en torenhoge hakken een vrouw kunnen geven! De frisse topnoten bestaan uit sprankelende bergamot, peerbloesem, neroli en zachte fresiablaadjes, de glamorous kenmerken van het parfum zijn hierdoor volop aanwezig. Het hart van het parfum ontwikkelt zich tot een weelderig boeket van nachtjasmijn, pioenroos, vanille en fruitige granaatappel, terwijl de basis een poederachtige essentie vormt door de warme combinatie van sandelhout, amberkristallen,  tonkabonen, muskus en patchouli.

‘Sex and the City’ Body collections:

De ‘Sex and the City’ en ‘Sex and the City by Night’ Eau de Parfums zijn tevens opgenomen in een ‘Sex and the City’ Body collection, bestaande uit Bad- en Douchegel, Bodylotion, Deodorant Bodyspray en Deodorantstick. Deze producten zijn zowel los (à € 5,50) als in de vorm van aantrekkelijke (kleine of grote) cadeausets verkrijgbaar (€15,00 en €30,00), ideaal voor Valentijnsdag, Moederdag of als verjaarsdagsgeschenk.

Distributie & verkoopprijzen:

De ‘Sex and the City’ Eau de Parfums en bijbehorende bodycare worden gedistribueerd door JTG Trading BV uit Dordrecht en zijn verkrijgbaar bij ETOS.

Lees ook:Feestdagencadeaus, beter nu al inkopen!
Lees ook:Win win win: Sex and the City parfums
Lees ook:Sunrise en Sunset
Lees ook:‘Sex and the City’ nu als parfum & bodycare-items, nice!
Lees ook:♥’Hello Lover’♥

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>