Sunrise en Sunset

We moeten met zijn allen nog heel eventjes geduld hebben, maar er komen twee fijne nieuwe geuren aan.

Twee nieuwe (na)zomergeuren “Sunrise” en “Sunset” worden toegevoegd aan de bestaande signature Parfums en Body Collections “Sex and the City” en “Sex and the City by Night”, die in de herfst van 2011 voor het eerst werden geïntroduceerd. “Sex and the City”, de baanbrekende HBO®- serie die het glamoureuze en chique leven in New York City tot leven brengt, vormt net als bij de originele collecties wederom de inspiratie voor deze twee nieuwe, intens sprankelende (na)zomergeuren.

De “Sex and the City”- geurlijn is ontwikkeld door Givaudan op basis van een licentieovereenkomst tussen HBO® en JTG Trading BV., die de collectie zullen produceren en in geselecteerde landen wereldwijd zullen distribueren. Deze nieuwste zomercollectie is in Nederland vanaf 25 juni in Etos-filialen verkrijgbaar.

“Sex and the City” Parfums & Body Collections, the success story continues…

De “Sex and the City”- serie blijft vrouwen over de hele wereld aanspreken,” zei James Costos, Vice President Licensing & Retail bij HBO®. “Deze nieuwe zomerparfums houden de magie en allure levendig, die door de serie en New York City gecreëerd wordt. Wij zijn ontzettend blij om samen te werken met Givaudan – wereldwijd dé nummer 1 in de parfumindustrie en JTG Trading BV., die de expertise heeft om onze visie in praktijk te brengen en deze collectie wereldwijd te verspreiden”, aldus Costos.

Ontwikkeld door Givaudan’s topparfumeurs Oliver Gillotin en Mary Pierre Julien

De nieuwe “Sex and the City”- (na)zomergeuren voor HBO® zijn ontwikkeld door twee topparfumeurs van Givaudan, te weten: Oliver Gillotin en Mary Pierre Julien. Gillotin is bekend om zijn parfumcreaties voor Taylor Swift, Ed Hardy, Michael Kors, Hugo Boss, Ralph Lauren, Dior en Givenchy. Julien ontwikkelde parfums voor o.a. Mariah Carey, Rihanna, Victoria’s Secret, Tocca, Anthropologie en Hello Kitty.     

“Sex and the City Sunrise”- de sprankelende eau de toilette voor een (na)zomerse dag in de stad!

“Sex and the City Sunrise” werd ontwikkeld om het gevoel op te roepen van een relaxte brunch op een zonovergoten terras in Manhattan. Deze eau de toilette heeft frisse topnoten van mandarijnolie ORPUR®, Italiaanse bergamot, witte perzik en sappige rode vruchten, die alle zintuigen verwennen en plezierig prikkelen. Deze sprankelende geur bevat een bloemig hart van meiroos, viooltjes, sterjasmijn en lelietje-van-dalen voor een zacht en ultravrouwelijk accent. Witte ceder, muskus, kasjmier- en sandelhout zorgen voor een warme en zonnige basisnoot.

“Sex and the City Sunset”- de sensuele en verleidelijke geur voor een lange, zwoele (na)zomernacht!

Sex and the City Sunset” vangt de adembenemende en warme schoonheid van een zonsondergang, die wordt weerspiegeld in de iconische skyline van New York City. Deze sensuele eau de toilette heeft een topnoot van bloedsinaasappel, viooltje, fresia en groene appel, die het parfum een frisse, vrouwelijke en bloemige eerste indruk geven. Het hart is zwoel en verleidelijk dankzij vanilleorchidee, lelietje-van-dalen en suikerpruim. De basis is mysterieus en zorgt voor een onvergetelijke laatste indruk dankzij geurnoten van muskus, houtachtig amber, benzoë en tonkabonen.   

“Sunset’ en “Sunrise”, tevens verkrijgbaar als deodorant body sprays         

De “Sex and the City Sunrise” en “Sex and the City Sunset” eau de toilettes zijn bovendien opgenomen in een collectie deodorant body sprays. Hiermee kun je jezelf van top tot teen hullen in een verfijnd geurwaasje van beide nieuwe zomergeuren!

Distributie & verkoopprijzen:

De “Sex and the City” Eau de Toilettes en bijbehorende Body Collections worden gedistribueerd door JTG Trading BV uit Dordrecht.

Verkoopprijzen:

  • “Sex and the City Sunrise” Eau de Toilette                                   € 25,00/100 ml
  • “Sex and the City Sunset” Eau de Toilette                                    € 25,00/100 ml
  • “Sex and the City Sunrise/Sunset” Deodorant Body Spray        €   5,50/150 ml

Verkrijgbaarheid:

Beide 100 ml Eau de Toilettes en 150 ml Deodorant Body Sprays van “Sex and the City Sunrise” en “Sex and the City Sunset” zijn vanaf 25 juni 2012 exclusief verkrijgbaar bij de filialen van ETOS- drogisterijen.

Lees ook:♥’Hello Lover’♥
Lees ook:Win win win: Sex and the City parfums
Lees ook:Magische momenten gevangen in magische producten
Lees ook:Van top tot teen sexy…
Lees ook:Hemels voor hem & haar: Super Playboy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>