Dr. Hauschka mooie kleuren in zomermake-up

We kregen afgelopen week de nieuwe zomercollectie make-up binnen van het plantaardige merk dr. Hauschka. Eerlijk gezegd loop ik nooit zo warm voor de texturen en kleuren van het merk, maar ik werd deze keer wel getroffen door een doos oogschaduw met vier prachtige koele grijsbruine tinten. Mat en heel natuurlijk. Het doosje wordt mijn favoriet voor deze zomer!

 

De nieuwe make-upcollectie heet Stone Colours; natuurlijke tinten staan centraal, van zachte grijzen tot bruinen. Aardse kleuren. Toen ik de langwerpige zwarte doos met oogschaduw opende, werd ik meteen getroffen door de prachtige, matte tinten bruin; van licht zand naar lichtbruin, een zacht grijs en een donker antraciet. Een palet waar ik hebberig van werd en ben ook direct gaan smeren. Er zit zijde in het poeder en dat geeft een heerlijk huidgevoel.

Helaas ruwt het poeder wel makkelijk op als je er met een kwast overheen gaat en ook bij het opbrengen komt er gemakkelijk poeder onder het oog terecht. je moet dus wel zorgvuldig te werk gaan, maar de kleuren matchen prachtig met de gemiddelde Holllandse huidkleur. Supernatuurlijk, I love it! Verwacht alleen niet dat je er een avond flink mee kunt doorhalen, na een paar uurtjes op een feest zie je toch dat het oplost. Jammer, dat wel.

Lees ook deze blogs:

- De mooiste roze lipsticks voor deze zomer!

- Bronzingcreme van By Terry brengt lastig aan….

- Trend: India-kleuren op je nagels

- Heerlijke groen-frisse zomergeuren

Lees ook:Kijk me aan!
Lees ook:Mooie kwastenset
Lees ook:ONTDEK BIJ KRUIDVAT DE NIEUWSTE MAKE-UP TRENDS VAN DEZE ZOMER
Lees ook:Een poederige bloem voor je gezicht
Lees ook:Geen zomer zonder Royal Effem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>