By Terry Sun Glow Perfecting Brush lastig doseerbaar

Ik hou van de make-up van visagist Terry de Gunzberg, de vrouw die in de jaren'80 Touche Eclat van Yves Saint Laurent tot ijle hoogten wist te brengen. Zelfs nu is het nog een groot succes. Haar eigen make-uplijn is ook mooi. Prachtige kleuren en structuren, maar wat ik nu weer in mijn handen kreeg, gaat wat mij betreft direct het archief in. Een make-upkwast waar een zonnig tintje uitkomt. Er is niet mee te werken. Lieve Terry, kom af en toe eens van die wolk af en maak verpakkingen die ook door gewone mensen te gebruiken zijn.

 

Het is een nieuwe verpakking, maar ik heb zeker vijftig keer moeten pompen voordat er een dun stroompje bruine creme uitkwam en vervolgens zou je dat dan met die (overigens prachtige kwast, want lekker dik) mooi over je gezicht moeten kunnen verdelen.

No way, ik krijg alleen maar strepen en heb uiteindelijk nog mijn vingers nodig om het echt goed verdeeld te krijgen. Hoe dun het spul ook is, de kwast verdeelt het niet goed, er komt of te weinig uit elke keer. Wellicht moet ik zoveel pompen dat in een keer de hele kwast vol zit maar dan ben ik bang dat ik ook meteen door de verpakking heen ben.

Jammer, en zo gaat het vaak hoor met kwastverpakkingen. Er gaat niets boven je good old – vingers.

Het ruikt heerlijk en voelt zeker goed aan, de kleur is mooi subtiel zonnig getint. De verpakking is handig voor in je tas, maar helaas niet in gebruik. Ik vrees dat vooral bedreven visagisten hier heerlijk mee overweg kunnen.

 

Lees ook:Gooi maar weg al je potjes dagcreme!
Lees ook:Dr. Hauschka mooie kleuren in zomermake-up
Lees ook:Waterproof mascara ramp voor contactlenzen
Lees ook:Kwast je mooi….
Lees ook:3-in-1 Face Brush

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>