ONTDEK BIJ KRUIDVAT DE NIEUWSTE MAKE-UP TRENDS VAN DEZE ZOMER

Komende weken tot 35% korting!

Kruidvat introduceert vanaf 29 maart de laatste nieuwe trends op make-upgebied. Van zachte pastelkleuren voor je ogen en nagels tot fel roze en oranje voor je lippen. Kruidvat zet de meest zomerse kleurtjes in de kijker. Daarnaast zijn er ook heel wat nieuwe producten die je gewoonweg moet uitproberen. Laat je verrassen en maak van 29 maart t/m 10 april a.s. gebruik van de stapelkorting bij Kruidvat.

 Bij Kruidvat kun je terecht voor de nieuwste make-upkleuren en hoe! Catrice verrast met zachte pasteltinten en felle trendy kleuren. Gosh is trendsettend met licht roze, pastelgroen en taupe nagellak en levert een volledig assortiment lip, oog- en gezichtsproducten. Het nieuwe make-up merk NYC pakt uit met spectaculaire kleuren. Creëer deze zomer je eigen look van hip en chique tot stoer en wild met de hippe kleuren lippenstift, nagellak en oogschaduw van NYC.

Holographic nail design en gel eyeliners

Voor de special effects moet je bij essence zijn. Zij onderscheiden zich door de holographic nail design, stickers en zelfs verschillende kleurlagen voor je nagels. Ook de gel eyeliners zijn hot!

Los van de make-up trends verdienen ook de wenkbrauwen deze zomer wat extra aandacht. Ontdek zeker de Gosh eyebrow kit met gel en de Catrice eyebrow kit.

Al deze nieuwe trends haal je nu voordelig in huis. Van 29 maart t/m 10 april a.s. geeft Kruidvat 25% korting bij aankoop van 1 product, 30% korting bij 2 producten en 35% korting bij aankoop van 3 producten. Alle combinaties zijn mogelijk.

Lees ook:Vette korting op je make-up bij Kruidvat!
Lees ook:1 + 1 GRATIS
Lees ook:Ben jij de nieuwe miss Gosh?
Lees ook:Morgen 1+1 gratis op alle make-up
Lees ook:Nude tinten zijn hot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>