Uniek Wellnesscenter in Hoofddorp

In het eerste kwartaal van 2010 wordt het startsein gegeven voor de bouw van Thermen Holiday Haarlemmermeer.
 
Narain: ”Wat we in Hoofddorp gaan realiseren is uniek in de wellnesswereld qua afmetingen en qua faciliteiten. Thermen Holiday Haarlemmermeer wordt een mekka voor wellnessliefhebbers voor mensen uit heel Europa. Het thema van Thermen Holiday Haarlemmermeer is ‘Wellness around the World’. Bezoekers maken in het thermenlandschap een ontdekkingsreis rond de wereld waar zij rituelen en gezondheidsgebruiken leren kennen uit verschillende werelddelen en culturen. Zo is er bijvoorbeeld een Fins landschap aangelegd met meren, lavalandschappen, een sneeuwgrot en een Finse bergbeek. Liefhebbers van de warmte kunnen terecht in de woestijn en het Amazonegebied met onder andere een watersauna, een grotsauna en een schitterende tuin met heuse sawahvelden”.
 
Het wellnesscomplex in Hoofddorp bedraagt totaal 50.000 vierkante meter. Het bebouwde deel is 10.000 vierkante meter groot. De besloten tuin moet circa 20.000 vierkante meter groot worden en er komt nog een parkeervoorziening van 20.000 vierkante meter. Voor de werkgelegenheid betekent dit 400 tot 500 banen. Met de bouw is circa 25 miljoen euro gemoeid. De verwachte bouwtijd is 1 jaar.
 
Narain:”Aangezien het plan van Thermen Holiday Haarlemmermeer zo ambitieus is, heeft het bloed, zweet, af een toe een traantje én heel veel tijd gekost om dit te kunnen realiseren. Zonder de hulp van wethouders Jeroen Nobel en Michel Bezuijen hadden we het overigens niet voor elkaar gekregen. We zijn hen dankbaar voor de hulp en het onaflatende vertrouwen in ons”.
 
Thermen Holiday is het familiebedrijf van broer en zus, Tonny Gajadin (47)en Sherita Narain (37), die aan het eind van 2003 hun eerste wellnesscenter in Schiedam openden. In 2008 werd een tweede vestiging in Zuidwolde, Drenthe overgenomen.

Lees ook:Spa-directeur Sherita Narain Zwarte Zakenvrouw 2007
Lees ook:Thermen Holiday viert feest
Lees ook:Een bibliotheek in een sauna
Lees ook:Al voor € 16 naar de sauna
Lees ook:Handdoekje leggen….

1 Reacties // Reageer

One thought on “Uniek Wellnesscenter in Hoofddorp

  1. forced

    I enjoyed this! Well done!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>