Al voor € 16 naar de sauna

budget beautynieuws!!

Thermen Holiday heeft besloten om met een dagdeel tarief te werken. Gasten kunnen Thermen Holiday al voor € 16 een heel dagdeel (10:00 uur tot 17:00 uur) of avonddeel (17:00 – sluitingstijd) genieten van alle saunafaciliteiten. Voor de gasten die een volledige dag willen genieten zijn er nog steeds reguliere sauna tarieven en arrangementen.

Iedereen ontspannen

In dit tijdsgewricht zijn mensen nog steeds heel hard op zoek naar een stukje ontspanning. Het leven verwacht zoveel van ons, we hebben het gevoel altijd te moeten presteren. Het bezoek aan een wellness resort is de laatste jaren voor veel mensen geen luxe goed meer, maar pure noodzaak geworden. Simpelweg even bij tanken, even tijd voor jezelf inplannen. Een klein moment van bezinning.  Het doel van Thermen Holiday is altijd geweest om dit soort momenten voor iedereen mogelijk te maken.

Tijdsgeest

“Toen we in 2003 de deuren openden van Thermen Holiday, reikten de bomen hoog de hemel in. We vielen op in de wellnessmarkt. We zwommen tegen de stroom in. We waren anders. Thermen Holiday was bijvoorbeeld de eerste sauna die een hammam introduceerde. Maar we waren ook de eerste met badkledingdagen. Vele sauna´s die hierna open gingen, gebruikten ons als inspiratie of voorbeeld. We waren trendsetters. Op een gegeven moment hebben we die positie een beetje uit onze vingers laten glippen. Uiteraard merkte ik dat ook. Twee jaar geleden besloot ik dan ook dat het tijd was om mijn batterij zelf op te laden. Ik ben een jaar gaan reizen. Nieuwe culturen bezoeken, letterlijk geuren en kleuren tot me te nemen. Heerlijk eten en op bijzondere plekken overnachten. Het was voor mij duidelijk dat we weer eens wakker geschud moesten worden. Ik maakte mijn entree bij Thermen Holiday, maar nu wel met een heel duidelijke missie: we moeten onze gasten weer centraal stellen en luisteren naar hun behoeften. Een open deur zullen velen denken, maar in de afgelopen tijd waren we dit toch wel uit het oog verloren ‘’, aldus Sherita Narain.

Lees ook:Handdoekje leggen….
Lees ook:Thermen Holiday viert feest
Lees ook:Een bibliotheek in een sauna
Lees ook:Naar de sauna voor nog geen tientje!
Lees ook:Open dsg Beauty Instituut Thermen Holiday Zuidwolde

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Al voor € 16 naar de sauna

  1. Sauna | Sauna's

    Grote Soms zie ik heel mooi en makkelijk gemaakt blogs, maar in de meeste opzichten zijn ze zeer nuttig zijn als uw blog

      /   Reply  / 
  2. sauna

    post.This like this post is really goregious.This post is very interesting and it Also helpful for us. liking stuff like this as well as this blog has now Given me Some Inspiration To succeed, ever so Appreciate it.

      /   Reply  / 
  3. rashi

    Ik was op zoek door een aantal van uw blogberichten op deze site en ik denk dat deze website is echt informatief! Blijf zetten up.This site is echt nuttig voor ons.

      /   Reply  / 
  4. christie

    Ik vind dit ook een top site!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>