Handdoekje leggen….

Vanmorgen keken tientallen strandbezoekers van Scheveningen vreemd op toen een groot deel van het strand al bezet bleek te zijn. Het strand was bezaaid met blauw gekleurde handdoeken. De bijbehorende strandgasten waren echter nergens te vinden. De handdoeken zorgden voor veel nieuwsgierigheid bij de net gearriveerde strandgasten die niet hadden verwacht op de vroege ochtend een vol strand aan te treffen. Wie echter goed keek, zag op de handdoeken de oplossing staan: ‘Het is mij te druk, ik ben naar Thermen Holiday.’

‘Tegenwoordig zijn mensen steeds vaker op zoek naar ontspanning. Er wordt veel van ons verwachten we hebben het gevoel altijd te moeten presteren”, aldus commercieel directeur Sherita Narain. Om drukte, stress en vermoeidheid te verdrijven, gaat er niets boven een saunabezoek. Wanneer mensen aan sauna denken, denken ze vaak aan winter. Wij willen juist laten zien dat een saunabezoek in de zomer óók goed vertoeven is en daarbovenop is het een ontsnapping aan de drukte van alledag. Een bezoek aan de sauna of een wellness resort is de laatste jaren voor veel mensen geen luxegoed meer, maar pure noodzaak geworden. Simpelweg even bijtanken en even tijd voor jezelf inplannen.‘’

Thermen Holiday

Thermen Holiday is met haar twee vestigingen in Schiedam en Zuidwolde en een breed aanbod van sauna-, beauty- en massagefaciliteiten één van de grootste wellnescentra van Nederland. Jaarlijks zoeken meer dan 250.000 sauna gasten toevlucht bij Thermen Holiday.

Lees ook:Een bibliotheek in een sauna
Lees ook:Al voor € 16 naar de sauna
Lees ook:Naar de sauna voor nog geen tientje!
Lees ook:Thermen Holiday viert feest
Lees ook:Thermen Holiday Schiedam bekroond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>