Doei nagellak, put on, peel off!

Weet je wat ik zo irritant vind aan nagellak? Dat sommige kleurtjes zo moeilijk te verwijderen zijn. Vooral de glitterlakken zijn erg lastig.  Op de één of andere manier willen die verdraaide glitters er gewoon niet af. Maar supergoed nieuws, want Miss Sporty heeft de oplossing gevonden voor moeilijk verwijderbare nagellak. Nu is er de Miss Sporty Peel Off Base Coat! Geen wattenschijfjes of nagellakremover meer nodig…hiermee trek je de nagellak eenvoudig van je nagels

Het pluspunt van Miss Sporty Peel Off Base Coat wordt duidelijk wanneer je van lak wilt veranderen. Wie had ooit gedacht dat het verwijderen van nagellak ZO eenvoudig en ZO snel kon zijn! Je trekt de lak er zo vanaf, alsof het een sticker is. Zo gemakkelijk dat je iedere dag van kleur kunt veranderen. Ik vind het echt de beste uitvinding van 2014.

Put on, peel off!

1. Breng een laagje Miss Sporty Peel Off Base Coat aan.

2. Lak je nagels in je favoriete kleur of een special effect.

3.  En als je iets anders wilt…dan trek je de lak er gewoon weer af! En klaar ben je!

Consumenten adviesprijs:  € 2,49 , verkrijgbaar bij de drogist

Lees ook:NYC Strip Me Off Base Coat, musthave voor elke nagellakfan
Lees ook:Je nieuwe BFF: Clubbing Colour Quick Dry
Lees ook:Jouw nagels, so epic!
Lees ook:Steel de show met dé perfecte party nagels
Lees ook:Miljoenen kleine sterren op jouw nagels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>