NYC Strip Me Off Base Coat, musthave voor elke nagellakfan

Dol op nagellak, maar vind je het verwijderen van de lakjes en met name de glitterlakken ook zo lastig? Dan heb ik geweldig nieuws voor je. Met de nieuwe NYC Strip Me Off Base Coat wissel je net zo gemakkelijk van nagellak als van je outfit. Je trekt eenvoudig de nagellak eraf zonder je nagels te beschadigen. Nu kun je zo vaak van nagellak wisselen als je wilt!

Glitters verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Zoals je ongetwijfeld weet, moet je lang en hard boenen om nagellak met glitters te verwijderen. De NYC Strip Me Off Base Coat maakt daar een einde aan! Nagellak met glitters trek je heel eenvoudig van je nagels af.

Bescherming

Na het verwijderen van de nagellak zien je nagels er soms lelijk uit. Ze zijn geler, droger en missen hun natuurlijke glans. Met de NYC Strip Me Off Base Coat is dat verleden tijd! De base coat vormt een barrière tussen de nagellak en de nagel, waardoor de nagellak geen vlekken kan achterlaten op je nagel. Bovendien is het gebruik van een nagellakremover niet meer nodig.  Je nagels zien er mooi en gezond uit!

 

De NYC Strip Me Off Base Coat is de perfecte base coat voor glitters en stralende kleuren!

Hoe werkt het?

  1. Breng de NYC Strip Me Off Base Coat aan.

Groeven worden opgevuld, zodat er een glanzende, gladde basislaag ontstaat.

  1. Wacht tot de witte base coat helemaal transparant is.
  2. Lak je nagels met nagellak in je lievelingskleur of met special effect.
  3. Trek het laagje eraf om de nagellak te verwijderen.

Consumentenadviesprijs: €2,99

Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Lees ook:Doei nagellak, put on, peel off!
Lees ook:Glamourous nails
Lees ook:Check: Nail Apps
Lees ook:Je nieuwe BFF: Clubbing Colour Quick Dry
Lees ook:Supervette nagellak voor weinig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>