Miljoenen kleine sterren op jouw nagels

Miss Sporty heeft iets nieuws voor je nagels. Met hun nieuwe lakken kun je een effect bereiken alsof je gekleurde sterren op je nagels sprenkelt… Gewoonweg hemels! Een subtiele glinstering, een onweerstaanbare textuur en de verleidelijkste kleuren. Dit verpletterende crusheffect kan je crush gewoonweg niet weerstaan!

De nieuwe Crush On You-nagellak van Miss Sporty is zo fantastisch… Het staat in de sterren geschreven, echt waar! Crush On You nagellak heeft een voelbare matte textuur met een subtiele glinstering waar jij (en hij!) dol op zullen zijn. Dit gloednieuwe effect vinden jongens enorm fascinerend: een beetje glad en een beetje ruw… Hij laat je hand nooit meer los!

Crush On You is geïnspireerd op een sterrenhemel met miljoenen kleine sterren. Deze superkleine glinsterende deeltjes zijn het allernieuwste special effect in de reeks. Deze manier van spelen met licht is helemaal nieuw. De nagellak is subtiel genoeg voor elke dag, maar absoluut meer dan spectaculair genoeg voor een avondje uit. Je zult al snel verslaafd zijn aan deze verrukkelijke nieuwe nagellook en de jongen in je leven zal er geen genoeg van kunnen krijgen!

Jouw drie nieuwe glinsterend-matte kleuren…

Big Bangundy

Een vrouwelijke ‘out of this world’-look! Deze intense glinsterende wijnrode kleur is absoluut onweerstaanbaar.Draag ‘m bij… Een eenvoudig, marineblauw, nauwsluitend jurkje voor subtiele, ultramoderne glamour. Perfect voor een dinner date in een hip nieuw restaurant.

Cosmic Black

De ultieme kleur voor smoky nagels. Een gitzwarte kleur die royaal is voorzien van een zilverkleurige glinstering. Draag ‘m bij… Je strakste skinny jeans, je hoogste hakken en je coolste shirt. En je date zal onder de indruk zijn!

Red Fusion

Roodgloeiend met een gouden glinstering… Met deze kleur ben je helemaal klaar voor een feestje. De perfecte manier om elke look een beetje bling bling te geven zonder dat het te is. Draag ‘m bij… Een verbluffend bleekgroen topje voor maximaal contrast. Een prachtig kleurenpalet dat die ene speciale persoon in je leven zeker zal bekoren.

Hemelse nagels met miljoenen kleine sterren… Zo doe je dat

Begin met een base coat om je nagels te beschermen en om ervoor te zorgen dat het effect optimaal tot zijn recht komt. Wij zweren bij de base- en top coats van de Miss Sporty Nail Expert-lijn.

Breng Crush On You aan in drie opvallende strepen… Eén in het midden en één aan weerszijden van die streep. Laat de nagellak twee minuten drogen.

Bekijk het resultaat: is de glinstering intens genoeg? Zo niet, breng dan nog een laagje aan! Een top coat is niet nodig, het matte effect ziet er veel beter uit zonder!

Kleuren:              #061 Bigbangundy

                               #062 Cosmic Black

                               #063 Red Fusion

 

Verkrijgbaar vanaf: Januari 2014, bij Etos en DA.
Consumentenadviesprijs: €1,99

Lees ook:Doei nagellak, put on, peel off!
Lees ook:Vingertoppen vol juweeltjes
Lees ook:Jouw nagels, so epic!
Lees ook:Je nieuwe BFF: Clubbing Colour Quick Dry
Lees ook:Love your disco nails!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>