Steel de show met dé perfecte party nagels

December, party, party, partyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Heb je al plannen voor de komende feestdagen? Natuurlijk wil je er van top tot teen awesome uit zien, maar je bent druk, druk, druk… We hebben geen tijd om naar een professionele nagelsalon te gaan, maar dat geeft ook niet, want
met de Miracle Gel van Sally Hansen kun je zelf in no time thuis een professionele nagelgel look creëren die superlang (tot 14 dagen!) blijft zitten. Zo fijn dit!

Wil je jouw nagellakkleur veranderen?

Verwijder dan de gelnagellak heel eenvoudig met een normale nagellak remover, lak je nagels
met de nieuwe kleur en de top coat en je bent supersnel klaar voor je volgende party… Voor de feestdagen heeft Sally Hansen haar mooiste kleuren geselecteerd voor zes feestelijke looks. Kleuren die perfect passen bij de huidige modetrends en schitteren bij de feesten van december. Match gewoon jouw favoriete kleur met je outfit.

De party collectie
700 Boho a Go Go
555 Bordeaux Glow
680 Rhapsody Red
510 Game of Chromes
550 Hunger Flames
670 Buffalo Nickel
Top Coat 2.0
Miracle Gel™ Color Coat kleuren € 11,99*
Miracle Gel™ 2x Volume Top Coat € 11,99*
*adviesverkoopprijs

Techno info:
Miracle Gel is de eerste professionele salon nagellak voor thuisgebruik waarmee je een gellook creëert zonder LED-lamp. Je nagellak blijft wel tot twee weken zitten! Het enige wat je hoeft te doen, is twee laagjes Miracle Gel Color Coat aanbrengen, gevolgd door de Miracle Gel

Top Coat. Het resultaat? Super glanzende nagels die ultralang mooi blijven! En wil je een ander kleurtje? Dan is dat ook zo gebeurd. Gewoon je gellook met een normale nagellak remover verwijderen en een van de andere Miracle Gel kleuren aanbrengen! Sally Hansen Miracle Gel is verkrijgbaar bij
de geautoriseerde verkooppunten.

Lees ook:S-teal the show met deze 10 nieuwe kekke nagellakkleuren!
Lees ook:Lente op je nagels! #nailperfection
Lees ook:Helemaal in m’n nopjes met Miracle Gel 2.0
Lees ook:Chic Pink op je nagels!
Lees ook:Getest: Sally Hansen Miracle Gel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>