Ik ga op vakantie en neem mee…..

Yep, ben straks twee weekjes weg. (Geen nood, Marieke zal dagelijks het blog vullen met nieuwtjes) En krijg nu al kopzorgen over wat ik allemaal aan cosmetica 'moet' meenemen. Want, zoals elke keer is het veel. Ook teveel, net zoals met mijn kleding. Altijd teveel. Maar een paar dingen staan al op mijn lijst….

 

 

 

 

 

Ultrasun anti-zonnebrandcreme factor 30 en factor 17. Waarom Ultrasun? Omdat er alleen fysische filters inzitten, die het licht reflecteren en dus niet absoberen. Het is wat milder voor je huid. Bovendien hechten deze producten zeer goed en langdurig. Ik verbrand er nooit mee, en mijn dochterje ook niet. Het is ook geurloos. Gewoon een lekker neutraal product zonder poespas.

Lancaster's Precious Sun Global Protection en nog wat spf 30 voor je gezicht, omdat het voor mij een handige dagcreme en anti-zonnebrandcreme ineen is. Het zit boordevol verzorgende stoffen.

Joelle Ciocco Hydro Gel. Een lotion met veel aloe vera in een lichtzure basis. Het houdt mijn huid zacht en fris en hydrateert heel krachtig. Lekker onder de dagverzorging of na de reiniging 's nachts. Heb geen nachtcreme meer nodig dan.

Joelle Ciocco Lotion Aromatique om mijn gezicht 's ochtends mee te reinigen. Verwijdert talg heel mild, sluit de porien en frist de teint op. Je huid voelt heerlijk zacht aan.

Gamila! Het zeepje dat je geen zeepje mag noemen. Dat alleen maar uit plantenolien bestaat en de huid zacht maar effectief reinigt. Heerlijk voor het hele gezin. Je kunt het ook flink dik aanbrengen als masker op je huid en zelfs in je haar. Lekker klein maar zuinig in gebruik, scheelt weer doucheproducten.

Chanel Precision Huile Confort, een zijdeachtige cleansingolie waarmee je makkelijk en zacht make-up kunt verwijderen, en gegarandeerd ook waterproof mascara en langhoudende lipstick. Ik hou van het lichtvettige gevoel op mijn huid tijdens de reiniging.

Eucerin shampoo voor de gevoelige hoofdhuid. Een lichtzurige shampoo die mijn snel geirriteerde hoofdhuid heel goed kalmeert. Sinds ik het gebruik heb ik geen jeuk meer en droge schilfertjes zijn ook verleden tijd.

Kerastase Resistance Lip-Recharge for dry scalps and weak hair. Kleine potjes boordevol verzorging. Ik gebruik het na de wasbeurt. Masseer het in in mijn hoofdhuid en in mijn haar. Mijn haar wordt door het vele verven nog al droog en soms behoorlijk futloos. Als ik dit goedje erin doe blijft het lekker zacht en veerkrachtig en superglanzend. Het werkt echt als een tierelier. Ook is het makkelijker te stylen. Je hoeft het niet uit te spoelen.

De fluo-roze lipstick van MAC, wat een topkleur, hij haalt je hele gezicht op. Mijn favoriete kleur voor zomer 2008!

Copyrights www.moniquelindeboom.nl

 

Lees ook:Wondertje voor je haren
Lees ook:Getest: Eucerin Sun
Lees ook:Een zomer zónder droge of geprikkelde hoofd- en lichaamshuid
Lees ook:Marlies Möller verwent hoofdhuid met cafeïne en champagne
Lees ook:Het nut van scrub

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Ik ga op vakantie en neem mee…..

  1. teha

    monique, een hele fijne vakantie!!!

      /   Reply  / 
  2. teha

    waar koop je ultrasun?

      /   Reply  / 
  3. redactie, monique

    volgens mij gewoon bij de DA drogist of zo:-)
    ennuh, bedankt he Tee!

      /   Reply  / 
  4. teha

    hoi monique, gisteren vertelde ik mijn zusje iets over jouw blog en toen zei ze dat ze nooit iets ontvangen had voor dat gastlogje, is daar iets misgegaan?

      /   Reply  / 
  5. redactie, monique

    goh, da’s heel erg gek, want dat is in februari al opgestuurd naar haar…..

      /   Reply  / 
  6. teha

    joh!
    Ik heb net gebeld, maar nee ,niets ontvangen, wat zonde!

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Spraymousse van Alterna voor volumineuze lokken | Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>