Spraymousse van Alterna voor volumineuze lokken

 

 

Volumineuze lokken willen we allemaal. Omdat de grote meerderheid van de vrouwen geen volle bos heeft van zichzelf, smeren we flink met volumebevorderde haarproducten. Het luxe kappersmerk Alterna komt met een nieuw product op de markt dat belooft definitief af te rekenen met dunne, futloze lokken.

 

 

De Life Solutions Volumizing Spray Mousse van Alterna is een vochtbestendige spraymousse voor matige versteviging die het haar optilt bij de wortel en het langdurig veel volume geeft. Deze spraymousse combineert exotische bloemenextracten zoals waterlelie, lotusbloesem en Chinese pioenroos met zoetwaterparel en ginseng voor steviger, glanzender haar dat je dus makkelijker in model brengt. Hm….wat klinkt dat luxe.

Aanbrengtip: Spray een ruime hoeveelheid bij de wortels op vochtig haar en kam het door om de mousse te verspreiden. Föhn je haar met je hoofd ondersteboven droog.

Ehm…Marieke, kunnen wij dit ook uittesten? Ben erg benieuwd, gezien mijn eigen haarconditie. Gisteravond van ellende (maar ook veel plezier want resultaat) ampullen van Kerastase in mijn haar gedaan. Je ziet wanneer het eenmaal droog is de veerkracht erin terug springen (aldus Monique).

Lees ook:Katie Holmes all-time Alterna Favorites!
Lees ook:Concealer voor je haren
Lees ook:Luchtige mousse belooft natuurlijke kleur
Lees ook:Katie Holmes zweert bij Alterna
Lees ook:Méér volume is dé trend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>