Beste voor je huid: anti-age zonnecreme

De zon is gelukkig weer gaan schijnen en dat betekent: smeren! Om rimpels en pigmentvlekken te voorkomen. Over bakken heb ik het natuurlijk niet, want dat is uit den boze. De gevalletjes huidkanker nemen momenteel in het westen epidemische vormen aan. Maar goed, een advies: vergeet je dagcreme maar en ga vanaf nu gewoon elke dag zo'n prachtig geformuleerde anti-zonnebrandcreme voor je gezicht smeren. Waarom?

 

 

Omdat daar tenminste een effectief (breedspectrum, tegen zowel uv-a als uv-b) zonnefilter in zit, de juiste dosis anti-oxidanten en andere huidbeschermende stoffen die je vanaf nu zo nodig gaat hebben – en de hele zomer lang! Hier komen mijn toppers! Ohja, je kunt er eventueel nog een serumpje voor extra hydratatie onder doen. En denk niet: ik zit veilig in de auto. Uv-straling komt gewoon door de autoruiten heen. 

 

 

Lancome Soleil DNA Guard Anti-Rimpel SPF 30 met Mexoryl SX en XL die de huid beschermen tegen zonverbranding en vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpelvorming en pigmentvlekken.

L'oréal Solar Expertise Anti-rimpel zonnecreme SPF 50+ pakt eveneens vroegtijdige huidveroudering aan. Het verbetert de elasticiteit van de huid en voorkomt pigmentvlekken.

Lancaster Precious Sun SPF 30 Global Protection Cellular Support is een geavanceerde anti-ageing huidverzorging en zoncosmetica in één. Er zit een, wat Lancaster een DNA-beschermingssysteem noemt, in en dat bestaat naast uva- en uvb filters ook uit een goede cocktail van anti-oxidanten om het huideigen beschermingsmechanisme te versterken. UV-straling veroorzaakt vrije radicalen in de huid, de cocktail vangt ze weg.

 

Lancaster Mature Skin Anti-Age Multi Protection SPF 30 doet het zelfde als het hierboven genoemde product, maar is gesegmenteerd voor de 50+ huid. Er zitten nog wat extraatjes in zoals voedende en verstevigende eigenschappen. Beide producten van Lancaster bevatten tevens een ingredient dat de melanineaanmaak stimuleert. Hierdoor wordt je niet alleen net iets sneller bruin, melanine is ook natuurlijk beschermend pigment dat de huid wapent tegen de inwerking van uv-straling.

 

 

Maria Galland Paris Soin Protecteur Visagie 193 ia een speciale anti-aging zonnecreme voor de gevoelige gezichtshuid. Extracten uit onder meer witte thee (sterk anti-oxidant) en quercetine beschermen tegen huidschade door zonnestralen, vrije radicalen en voortijdige veroudering.

Biotherm Sun Sensitive fluid multi-protection spf 50 is een verkoelende, niet vette melk die direct in de huid trekt. Biotherm gebruikt in alle producten het zogenoemde thermale plankton. Het zegt dat dit het eigen afweersysteem van de huid stimuleert, waardoor de huid beter gewapend is tegen verouderende invloeden van buitenaf: zoals tegen de gevolgen van uv-stralen op je huid.

 

Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF 30. Een anti-zonnebrand product, foundation en dagcreme ineen! Je ziet er dus meteen verzorgt uit met een licht tintje (geen selftanner, gewoon afwasbaar). De foundation is water resistent en voelt niet vet aan.

Lees ook deze blogs:

- Best geteste zonnebrandcreme volgens Consumentenbond juli 2008 is er eentje van Kruidvat!

copyrights: www.moniquelindeboom.nl. Bronvermelding verplicht.

Lees ook:Zonnebrandcreme voor of na je dagcreme opdoen?
Lees ook:Zonnetrend: tegen pigmentvlekken en rimpels
Lees ook:Sublieme zonnecrèmes
Lees ook:Pigmentvlekken? Doe er wat aan!
Lees ook:Dag 3 In-Cosmetics: hoe gewoon licht je huid veroudert

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Beste voor je huid: anti-age zonnecreme

  1. Gerda Kloks

    het zijn mooi-belovende producten.Er staat alleen niet bij vermeld ,wat voor soort zonnebeschermer in het product zit.Namelijk:een minerale/of chemische zonnefilter,wat heel belangrijk is,als je het alle dagen gaat gebruiken. Hoe kan het lichaam die chemisch”uitvindingen” weer uit het lichaan krijgen??Of erger nog,krijgt men juist daardoor op den duur huidkanker van?Jammer dat men daar niet echt voorzichtig mee omgaat,althans geen goede voorlichting aan de consument daarover geeft.Wie kan er een goede minerale zonnecreme adviseren? Vriendelijke groeten van GERDA KLOKS

      /   Reply  / 
  2. mjf bakker

    waarom staan er alleen maar weer van die dure merken terwijl dat de grootste nonsens is waarom om geen zonnebrandcreme van het Kruidvat kwam als beste uit de test!

      /   Reply  / 
  3. News Team

    Als je deze blog goed bekijkt, kom je ook kruidvat toppers tegen :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>