Sublieme zonnecrèmes

De BABOR zonnecrèmes voor het lichaam en het gezicht zijn subliem. De gezichtscrème bevat een werkzame cel bescherming en neutraliseert vrije radicalen. Dit zorgt voor een extra anti-aging effect. De zonnesprays voor het lichaam activeren effectieve UV-A en UV-B filters tijdens het zonnen. Zo kun je beschermd de zon in en vermijd je rimpels.

Anti-aging Sun Cream SPF 30

De anti-aging Sun Cream met hoge zonbescherming voor het gezicht versterkt de beschermingsmechanismen van de huid met een extract uit het smalbladige lamsoor. De antioxidatieve eigenschappen neutraliseren vrije radicalen, dé hoofdoorzaak van vroegtijdige huidveroudering. Bovendien werkt lamsoor als een cellulair schild en zorgt het ervoor dat de huid zichzelf langer kan beschermen.

Sun Spray Lotion SPF 50 en Sun Spray Lotion SPF 15

De lotions met hoge en gemiddelde zonbescherming voor het lichaam beschermen met een intelligent systeem: wanneer er sprake is van UV-straling wordt de huid beschermd tegen radicalen en wordt de vitamine C zorgvuldig opgevangen en opgeslagen in de huid. Deze zogenaamde UV-vector werkt als een zonnescherm dat zich bij straling van de zon automatisch openklapt en de huid beschermt. De Sun Spray Lotion SPF 15 is dankzij de handige trigger-pomp dispenser ook ideaal voor onderweg en bij het sporten.

vanaf 25,50 euro

Lees ook:Relaxed zonnen met Rituals sun care
Lees ook:MARBERT Daily Care Day & Night Cream
Lees ook:Avocado-olie voor een boost van frisheid
Lees ook:Super scrub met Luffa
Lees ook:Musthaves voor in je strandtas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>