Het nut van scrub

Mijn gezicht scrub ik ongeveer twee keer per week. Mijn lichaamshuid ook, want het voelt altijd zo lekker zacht na een scrubbeurt. Door te scrubben, verwijder je het vuil uit de poriën van je huid. Dat is niet alleen lekker fris, omdat je jezelf zo op en top schoon maakt, maar het heeft ook nut. Als gevolg van het twee-wekelijks scrubben, worden lotions, afslankcrèmes en cellulitegels beter door je huid opgenomen. Afhankelijk van je huid kan je kiezen wat voor een soort scrub je neemt.

Voor mensen met een fijne huid zijn er diverse soorten met zeer fijne scrubdeeltjes. Als je een wat grovere huidstructuur hebt, kun je gerust een scrub met gemalen druivenpitten uitproberen. Het is maar net waar je je prettig bij voelt. Scrubben met een sissal handschoen, een zelfgemaakte scrub of een washandje mag natuurlijk ook. Tegenwoordig zijn er overigens ook veel parfummerken die een scrub aan hun assortiment hebben toegevoegd. Persoonlijk ben ik een groot fan van de scrubs van Lush.

Lees ook:Zo maak je zelf scrubs!
Lees ook:Lekkere scrub voor hem
Lees ook:Super scrub met Luffa
Lees ook:Super scrub
Lees ook:Verwarmende huidverjonger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>