Verwarmende huidverjonger

Soms kom je een product tegen en dan ben je verkocht. Ik heb dat met de fantastische exfoliant ‘Multivitamin Thermafoliant’ van Dermalogica. Deze huidverjonger werkt verslavend. Het is een scrub die bij contact met je huid zichzelf verwarmd én dat geeft je zo’n ontzettend lekker en schoon gevoel! Deze exfoliant barst van de vitamine A, C en E, dit zijn 3 topvitamines voor je huid. Verder zit er ook melkzuur en salicyluur in. Als je dit geregeld gebruikt, zul je merken dat je huid steviger, frisser en veerkrachtiger wordt.

Je brengt het aan op een vochtige huid en masseert het daarna lekker in. Pas op dat het niet in je ogen komt, dus graag er ruim omheen aanbrengen. Dan voel je de heerlijke warmte en de scrubdeeltjes hun werk doen en dat is wat je noemt een ware sensatie. Met lauwwarm water verwijder je de exfoliant. Dit mag je maximaal drie keer per week herhalen.

Adviesprijs is € 57,00

Lees ook:Eye derma-pod’s verzachten je blik
Lees ook:Ben je….door de zon gekust?
Lees ook:Magisch mooie ogen
Lees ook:Paula’s Choice in de bres voor Pink Ribbon
Lees ook:♥ Demake’Up Facelook – Shine bright like a diamond ♥

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>