Ben je….door de zon gekust?

Zodra de lente weer in zicht komt en de mode luchtiger wordt, komt het verlangen naar een stralende huid en het creëren van alvast een mooi gebruinde teint weer hoog op de ‘to do”- lijstjes van veel vrouwen te staan. Paula’s Choice biedt uitkomst met Almost the Real Thing Self-Tanning Gel, een zelfbruinende formule die niet onderdoet voor het effect van de echte zon. Wie vooraf de huid van haar grauwe wintersluier ontdoet met behulp van de Exfolianten van Paula’s Choice, krijgt een nog beter resultaat! Deze producten kregen onlangs een nieuwe verpakking met een stijlvol, eigentijds design!

Voor een mooi, vlek- en streepvrij resultaat bij het gebruik van een zelfbruinend product, is het vooraf exfoliëren van de huid een onmisbare stap. Hierdoor wordt de huid ontdaan van dode huidcellen en ontstaat een uitstekende, gladde basis voor het perfect aanbrengen van de zelfbruiner. De vernieuwde exfoliants van Paula’s Choice staan bij gecombineerd gebruik met de Almost the Real Thing Self-Tanning Gel garant voor een perfect bruine teint zonder zon of zonnebank.

Nieuwe look voor de Exfolianten van Paula’s Choice

De verpakkingen van alle Paula’s Choice producten zullen de komende maanden een opvallende metamorfose ondergaan. De start werd hierbij alvast gemaakt met enkele van de Exfolianten van Paula’s Choice. De vernieuwde Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant en 2% BHA Lotion Exfoliant zorgen voor een egale en gladde, zachte huid. De snel in de huid trekkende formules bevatten 2% salicylzuur (BHA), hetgeen met name perfect werkt bij een onzuivere huid en mee-eters. Deze BHA- exfolianten bevatten tevens antioxidanten, verzachtende, kalmerende en anti-irriterende werkstoffen. Ze versterken de huid en helpen lichte roodheid en huidirritaties te verminderen. Op basis van AHA is er de vernieuwde Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant met 8% glycolzuur. Deze formule is geschikt voor de normale huid en geeft een ware beautyboost aan een verdikte, door de zon beschadigde, vale of doffe huid! Alle exfolianten van Paula’s Choice zorgen ervoor dat verdikte, opgebouwde laagjes dode huidcellen effectief en op milde wijze worden verwijderd. Hierdoor wordt de huid perfect glad en goed ontvankelijk voor het aanbrengen van Paula’s Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel.

Alvast voorbruinen zonder zon? Yes you tan!

Perfect bruin worden zonder zon of zonnebank? Met vrijwel hetzelfde fraai gebronsde resultaat, maar dan zonder de schadelijke schaduwzijden van de echte zon? Dat kan met de succesformule van Paula’s Choice Almost the Real Thing  Self-Tanning Gel! Deze luchtige gel bevat DHA (Dihydroxyacetone) als zelfbruinende werkstof. Dit zelfbruinende product geeft de huid binnen enkele uren een natuurlijke en streeploos bruine teint, die dagenlang blijft. De lichtgewicht geltextuur heeft een natuurlijke karameltint, zodat je perfect kunt zien waar je het product aanbrengt voor een mooi en gelijkmatig resultaat!

Verkoopprijzen:

  • Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant                             €23,25/100 ml
  • Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant                       €23,25/100 ml
  • Paula’s Choice Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant                             €23,25/100 ml
  • Paula’s Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel                          €16,10/148 ml

De producten van Paula’s Choice zijn voor Nederland en België verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

Lees ook:Waanzinnig mooi bruin zonder zon
Lees ook:Subliem bruin met zelfbruinende gel
Lees ook:Bestaat de perfecte zelfbruining? JA!
Lees ook:Streeploos bruin met Paula Begoun
Lees ook:365 dagen lang 24/7 een lekker tintje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>