♥ Demake’Up Facelook – Shine bright like a diamond ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Demak’Up ontving ik afgelopen zomer een prachtig pakket met daarin allerlei heerlijke tools om je gezicht te reinigen. Ook daagden ze me uit om mee te doen aan wedstrijd waarbij je als beauty blogger wordt gevraagd om een originele facelook te creëren.  Ter inspiratie waren er al vier looks van Demak’Up te weten de Glamour, de Grunge, de Ready to Party en de Colorful look. Alle vier werkelijk prachtige looks. Zelf wilde ik iets extremer gaan dan de bestaande looks. Daar ik stapel ben op glitters heb ik besloten om voor ‘n ‘Shine bright like a diamond’ look te gaan, compleet met strass, glim en mooie foundation. Ik heb gebruik gemaakt van een model met een mooi symmetrisch gezichtje. Haar haren heb ik opgestoken. Niet een normale knot, maar een soort van Mickey Mouse coupe. Door al het haar uit haar gezicht te halen, vind ik de make-up beter uitkomen.

Demake’Up daagt ons bloggers via deze actie uit om lekker te experimenteren met make-up en je kan lekker los gaan, want met de producten van Demake’Up krijg je alles er toch weer easily vanaf.

De vijfde facelook die ik gemaakt heb, is goed te doen. Bij de Action heb ik allerlei strass stickers gekocht. De make-up die ik voor de look gebruikt heb, had ik al in huis.

De basis bestaat uit een foundation. Op het model haar wangen heb ik wat shiny blush aangebracht. Dat geeft een prachtig effect en het heeft ook iets sprookjesachtigs. Daarna heb ik voor de ogen wat lichte roze-tinten oogschaduw gebruikt.

De oogschaduw heb ik tot aan haar slapen door laten lopen. De wenkbrauwen zijn aangezet met een wenkbrauwpotlood en om haar ogen extra te benadrukken heb ik gebruik gemaakt van een eyeliner bovenop en een oogpotloodje in het onderooglid.

Nadat de basis klaar was, heb ik met een shimmer van Etos haar oogleden voorzichtig ingesmeerd, dat geeft nog meer shine en hierdoor kunnen de kleine witte sterretjes die ik voor de look in petto had ook blijven plakken. Nadat dit gelukt was, heb ik de strass-stickers gebruikt en deze puur op gevoel op haar oogleden geplaatst. Tot slot hebben we de wimpers voorzien van een laagje mascara en haar mond ingekleurd met rode lipstick. Het model ‘Marlene’ vond de look erg leuk en heeft het na het maken van de foto’s nog een paar uur opgehouden om het daarna lekker te verwijderen met zowel de vochtige doekjes voor de droge huid als de wattenschijfjes van Demak’Up. De vochtige doekjes zijn geïmpregneerd met een reinigende emulsie met katoenextracten en verwijderen make up moeiteloos. Echt top!!

 

De volgende make-up producten heb ik gebruikt:

Lipstick – rood – Rimmel

Foundation – Chanel

Blush – Collistar

Mascara – Rimmel

Oogschaduw – roze teinten – Yves Rocher

Strass stickers – Action

Sterretjes – Action

Eyeliner – waterproof – Miss Sporty

Oogpotlood – Rimmel

 

Shine bright like a diamond – is geen alledaagse look, maar wel leuk voor een feestje! Ik ben erg benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden.

Meer kun je zien op:

https://www.facebook.com/DemakUpNederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Facelook Sunkissed & review Demak’Up Expert range
Lees ook:Mannen knappen af op dikke foundation
Lees ook:Kate Moss betrapt met de verkeerde lipstick…
Lees ook:Georgia May Jagger onthult het geheim achter Rimmel
Lees ook:Get Kate’s look

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>