Paula’s Choice in de bres voor Pink Ribbon

Ken je de Amerikaanse cosmeticagoeroe Paula Begoun? Zij is een levende legende op het gebied van make-up en huidverzorging. Deze vrouw weet alles over beauty en er goed uit zien. Briljant. Paula schrijft hier boeken over. Onlangs heeft Paula haar nieuwste boek ‘The Original Beauty Bible’ gelanceerd. Dit boek is dé bron van informatie voor iedereen, van welke leeftijd of met wat voor huidprobleem dan ook, die zijn of haar huid optimaal wil verzorgen.

Een belangrijk hoofdstuk in de nieuwe beauty bijbel gaat over het belang van regelmatig exfoliëren van de huid. Met de AHA en BHA-exfoliants van Paula’s Choice kan je dit echter heel gemakkelijk en efficient doen. Wie nu een dergelijke exfoliant koopt, steunt daarmee de Stichting Pink Ribbon. Paula’s Choice doneert namelijk 10% van elke verkochte exfoliant in de maand oktober 2009 aan deze stichting die zich wereldwijd

 

voor vrouwen met kanker inzet. Prachtig initiatief al zeg ik het zelf. Exfoliëren wordt nu nog fijner met het idee dat je gelijk iets goeds voor je medevrouw doet! Na de zomermaanden is het trouwens sowieso een must om je huid wat extra aandacht te geven. Door de UV-straling is je huid namelijk dikker en droger geworden. Door te exfoliëren ontdoe je je huid van een droog en verdikt laagje dode huidcellen. In dat laagje zitten ook veel afvalstoffen. Je zult daarna zien dat je huid frisser, jonger en gezonder oogt. Bovendien wordt op deze manier de collageen-aanmaak gestimuleerd, waardoor je huid stevig en elastisch blijft.

Paula’s Choice biedt AHA’s en BHA’s exfoliants. Kort gezegd komt het er op neer dat de AHA’s van fruitzuren zijn gemaakt en dat de BHA’s salicylzuur bevatten. AHA’s zijn in water oplosbaar en BHA’s in vet. Een BHA exfoliant kan tot het vet in je poriën doordringen en de opeengehoopte huidcellen aan de binnenkant van de talgklier exfoliëren. Een BHA is dus het beste als je een huid met puistjes en mee-eters hebt! Een AHA is weer beter voor een door de zon beschadigde, verdikte of zeer droge huid die geen last heeft van onzuiverheden. Hoe dit precies zit kun je uitgebreid lezen op www.paulaschoice.nl

Beide exfoliants beloven je een mooie, gladde, frisse en stralende huid. Adviesprijs: € 19,95

Lees ook:Paula’s Choice steunt Pink Ribbon
Lees ook:Ben je….door de zon gekust?
Lees ook:Paula’s Choice Europe & Pink Ribbon
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Waanzinnig mooi bruin zonder zon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>