Wordt Lotte van der Zee de nieuwe Doutzen?

We hebben er weer een nieuw prachtig exportproduct bij! De 18-jarige beeldschone Lotte van der Zee uit Enschede won zondagmorgen in Guatemala de titel Miss Teenager.

De Miss Teen of the Netherlands liet daarmee 33 missen uit andere landen achter zich. De Enschedese werd vorig jaar al gekroond tot Miss Teen Overijssel, terwijl ze eigenlijk niet eens van plan was om mee te doen. Ze werd overgehaald door de winnares van 2015 en Lotte besloot toch mee te doen. Met succes, want ze won ook de landelijke verkiezing en werd Miss Teen of the Netherlands.

“”Niet denken aan winst” Voor haar vertrek nog durfde de nuchtere Hollandse totaal niet aan de winst te denken. Zo vertelde ze aan de media “Ik denk er gewoon nooit over na. En meedoen is toch belangrijker dan winnen.”

Lotte mag zich vanaf nu een jaar lang Miss Teenager noemen. Dat Nederland deze verkiezing wint is zeer bijzonder. In Guatemala deden namelijk voornamelijk de Latino landen mee. Veel missen kwamen daar met een heel team, sommige missen hadden wel acht mensen met zich mee om hen te helpen en voor te bereiden. Lotte haar ouders waren aanwezig om te helpen en de organisatie van Miss Teen of the Netherlands hielp op afstand. Nog nooit eerder won een Europees land deze verkiezing wat de winst extra bijzonder maakt!

Toekomst

Lotte leeft op dit moment nog in een roes en wat haar in de toekomst nog allemaal te wachten staat daar denkt ze nu nog even niet over na. Wat een ieder geval zeker is is dat zij zich een jaar lang Miss Teenager mag noemen en dat zij zeker meerdere malen terug zal reizen naar Latijns Amerika om haar plichten voor de verkiezing te vervullen. Tevens zal zij volgend jaar haar opvolgster mogen kronen.

Lotte_MissTeenoftheNetherlands ; fotograaf Ed Jachimowicz

Andere foto’s ; Credits Organisatie Miss Beauty of the Netherlands

Lees ook:Miss Eco Netherlands 2016: Laura Ghobrial
Lees ook:Te weinig missen uit Drenthe
Lees ook:Gay verkiezing zwaar populair
Lees ook:Beeldschone Laura Ghobrial grote kanshebber ‘Miss ECO Netherlands 2016′
Lees ook:Miss Nederland wint challenge in Miss World

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>