Miss Eco Netherlands 2016: Laura Ghobrial

Eerder schreven we al dat Laura Ghobrial een van de finalisten was van de Miss Eco Netherlands 2016 verkiezing, een verkiezing waarbij het draait om vertegenwoordigsters van over de hele wereld en diverse culturen samen te brengen en aandacht te besteden aan het milieu, cultuur en toerisme.

We kunnen jullie bij deze melden dat ons voorgevoel dat Laura Ghobrial deze titel weleens zou kunnen winnen, volkomen terecht blijkt te zijn geweest, want gister is Laura gekroond tot Miss Eco Netherlands 2016.

Zelf zegt ze hierover: “Ik ben vandaag gekroond tot Miss Eco Netherlands 2016! Ik ben aan het nagenieten van de geweldige dag en alle lieve berichten die ik vandaag heb ontvangen. Iedereen 1000 maal dank voor jullie support, geloof en motivatie! Ik blijf hard werken om ons land zo goed mogelijk te vertegenwoordigen tijdens de finale in Egypte. Ik ben nog zo onder de indruk…”

Miss Eco Netherlands zal het eco-toerisme in Nederland promoten en een bijdrage leveren aan het behoud van het milieu. Daarnaast zal ze Nederland vertegenwoordigen in Egypte waar ze tijdens de verkiezing als een ware Cleopatra zal worden onthaald.

De internationale winnares zal het eco-toerisme over de hele wereld promoten, als ook het milieu en de diverse culturen van de deelnemende landen helpen te vertegenwoordigen, door middel van marketing op een internationaal platform.
De internationale organisatie staat onder leiding van Dr. Amaal Rezk, werkzaam bij de UN.

Wij wensen Laura alvast veel succes met het vertegenwoordigen van ons land.

Lees ook:Beeldschone Laura Ghobrial grote kanshebber ‘Miss ECO Netherlands 2016′
Lees ook:Sophia de Boer is Mrs. Netherlands Universe 2015
Lees ook:Wordt Lotte van der Zee de nieuwe Doutzen?
Lees ook:Wie wordt Miss Nederland 2015?
Lees ook:13 missen strijden zondag om kroontje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>