Beeldschone Laura Ghobrial grote kanshebber ‘Miss ECO Netherlands 2016′

Onze planeet daar draait het om mensen! Miss Eco is een vrij nieuwe internationale missverkiezing die vorig jaar voor het eerst werd gehouden. Nederland werd toen vertegenwoordigd door Talisa Wolters, die door de internationale organisatie werd uitgenodigd om Nederland te vertegenwoordigen in Egypte. Zij behaalde de tweede plaats. Dit jaar is er opnieuw een Miss Eco Nederland verkiezing en een grote kanshebber om te winnen, is volgens ons de prachtige beauty met brains ‘Laura Ghobrial’ uit Amsterdam.

De casting van de verkiezing heeft onlangs plaatsgevonden in Amstelveen. Uit alle aanmeldingen was een eindselectie van twaalf dames gemaakt die deel mochten nemen aan deze voorronde. De casting (De eindselectie) bestond uit verschillende buitenactiviteiten, gesprekken met de organisatie, een fotoshoot en een catwalkronde. Aan het einde van de dag zijn er  vier bijzondere finalisten gekozen die kans maken op de felbegeerde kroon. Miss Eco Nederland!

De knappe Laura Ghobrial uit Amsterdam is één van de finalisten die ons land zal mogen vertegenwoordigen tijdens de finaleronde in Egypte. Met 19 jaar is Laura de jongste finaliste so far! Als BBA student (Nyenrode New Business School) is het haar doel om verantwoord ondernemen te promoten. Een prachtig doel waarover is nagedacht. Volgens Laura dienen startende ondernemers zich meer te focussen op cradle-to-cradle, (dit is het recyclen van producten) , en dienen zij creatief te moeten nadenken over het aspect ‘milieu-vriendelijk’ ondernemen.

Door haar spontane, energieke en openhartige persoonlijkheid, haar communicatieve vaardigheden en het feit dat ze maar liefst vijf talen vloeiend spreekt, is ze een goede kandidate om het eco-toerisme en het groen ondernemen internationaal te promoten. Een visitekaartje voor Nederland!

Het doel van de internationale verkiezing is om vertegenwoordigsters van over de hele wereld samen te brengen om aandacht te besteden aan het milieu, cultuur en (eco-)toerisme. De internationale winnares zal het milieu, groen ondernemen en het eco-toerisme wereldwijd promoten.

Miss Eco Netherlands zal het eco-toerisme in Nederland promoten en een bijdrage leveren aan het behoud van het milieu.

http://misseco.nl

De internationale organisatie staat onder leiding van Dr. Amaal Rezk, werkzaam bij de UN.

 

Lees ook:Miss Eco Netherlands 2016: Laura Ghobrial
Lees ook:Wie wordt Miss Nederland 2015?
Lees ook:Miss Maxi…
Lees ook:Spiegeltje spiegeltje aan de wand….
Lees ook:Te weinig missen uit Drenthe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>