Aftellen naar… De Beauty Award

Het aftellen is begonnen….

De Beauty Award, hét evenement binnen de professionele beautybranche, bereikt op 4 maart a.s. een hoogtepunt in de vorm van de jaarlijkse finaleavond. In het bijzijn van ruim 500 gasten, waaronder pers en BN-ers, zal Studio 21 in Hilversum opnieuw haar deuren openen voor dit unieke evenement. Het belooft weer een avond te worden boordevol verrassingen, gelukkige winnaars, culinair genot en een spectaculair showprogramma!

Voor de inmiddels vierde maal organiseren vakmagazine KOSMETIEK en de Beauty Trade Professionals de Beauty Award. Hierbij kunnen schoonheidsspecialisten en beauty salons zich op een unieke manier onderscheiden op zowel vakinhoudelijk als zakelijk niveau. Voor de categorie Beauty Salon van het Jaar is er dit jaar een onderscheid gemaakt tussen salons met meer of minder dan 3 FTE*. Voor de categorie Schoonheidsspecialist van het Jaar zijn de genomineerden verdeeld over drie regio’s, te weten Noord, Midden en Zuid Nederland. Tot slot is er de categorie Newcomer of the Year. Verder dingen alle genomineerden van de categorieën Beauty Salon en Schoonheidsspecialist van het Jaar mee naar de Publieksprijs: een award die door de consument wordt gekozen.

*FTE is een rekeneenheid waarmee de omvang van een functie of de personeelssterkte kan worden uitgedrukt. Een volledige werkweek van 38 uur staat gelijk aan 1 FTE. 

Glitter & glamour, culinair genot en Mariëlle Bastiaansen als presentatrice

Voor de editie van 2013 van de Beauty Award is opnieuw gekozen voor Studio 21 als locatie. Studio 21 staat alom bekend vanwege haar spectaculaire showprogramma’s, vol glitter & glamour. De feestelijke uitreiking van de Beauty Awards 2013 zit dan ook boordevol gevarieerd entertainment, waarbij de presentatie dit jaar in handen zal zijn van Mariëlle Bastiaansen. Alle aanwezige gasten genieten gedurende de finale van een culinair driegangen diner. Naast het uitreiken van de Beauty Awards in de verschillende categorieën, zullen tijdens de finaleavond tevens de winnaars van de jaarlijkse ‘Beauty Press Innovation Award’ bekend worden gemaakt.

De wereld van de showbiz by Studio 21

Studio 21 neemt alle gasten gedurende de avond tussen alle bekendmakingen van de winnaars door,  mee in de wereld van de showbiz. Dit vindt plaats in de vorm van spetterende shows rondom o.a. de thema’s Loveboat en Egypte. De uitreiking van de Beauty Award 2013 zal worden bijgewoond door tal van bekende Nederlanders en een film crew van onder meer zakelijke netwerken. Ook zal er veel pers aanwezig zijn van landelijke dagbladen, weekbladen, regionale media, business media, online media, blogs en vooraanstaande glossy’s. Na het door alle winnaars in ontvangst nemen van de fel begeerde Beauty Awards 2013, zal tot slot een grande finale show volgen vanuit Studio 21 rondom muziek van wereldsterren zoals J LO, Beyoncé, Madonna en Lady Gaga, gevolgd door een Studio 21-afterparty.

Meer informatie?

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals en vakmagazine KOSMETIEK ter bevordering van het professionele imago en de dito kernwaarden van de schoonheidsbranche.

Voor meer informatie is er de website www.beauty-award.nl

Lees ook:Wie zijn de beste ‘mooimakers’ van ons land?
Lees ook:Beauty.blog.nl neemt een voorproefje op de Beauty Award 2012
Lees ook:Genomineerden Beauty Awards 2012 bekend!
Lees ook:Beauty Awards Winnaars 2012 bekend!
Lees ook:Winnaars prestigieuze Beauty Awards 2011 bekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>