Winnaars prestigieuze Beauty Awards 2011 bekend!

Op zondagavond 27 maart jl. waren ruim 400 gasten, onder wie veel pers en bekende Nederlanders, getuige van de spetterende finale van de tweede editie van de Beauty Award! Deze feestelijke avond zat boordevol verrassingen, culinair genot en entertainment. In de imposante Expohal van de Jaarbeurs te Utrecht werden niet alleen de ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar 2011’ en de ‘Beauty Salon van het Jaar 2011’ prominent in de spotlights gezet, maar werd tevens voor de eerste keer de winnaar van de nieuwe categorie ‘Beauty Award Publieksprijs 2011’ onthuld.

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek. Alle deelnemers, de organisatie en vakjury leefden maandenlang toe naar deze bijzondere avond. Het aantal inzendingen was ook dit jaar groot en de kwaliteit en professionaliteit van de deelnemers was wederom indrukwekkend.

Twee winnaars beauty Award 2011 prominent in de spotlights

De spannende uitreiking van de twee winnaars van de Beauty Award 2011 vond plaats op het centrale podium van de Expohal. Alle gasten konden eerst meekijken op grote beeldschermen naar de nominatievideo’s van de genomineerde deelnemers, afgewisseld met flarden van commentaar van de vakjury. De fel begeerde Beauty Award 2011 in de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’ is uiteindelijk gewonnen door Mireille Hogenhuis van Pure Beautycare uit Assen. In de categorie ‘Beauty Salon van het Jaar’ mocht ‘De Elvenhoeve’ uit Haastrecht de fel begeerde Beauty Award in ontvangst nemen!

Allround vakvrouwen, visitekaartjes voor de professionele schoonheidsbranche!

Beide winnaars zijn zonder meer visitekaartjes voor de professionele schoonheidsbranche, dankzij hun allround mate van vakbekwaamheid. Niet alleen op het gebied van business, PR en marketing, opleidingen, trainingen en vakinhoud scoorden deze twee ambitieuze vakvrouwen hoge punten. Hetzelfde gold tevens voor het verslag van de ‘Mystery Guest’ die een bezoek bracht aan beide winnaars. Ter plaatse onderging de ‘Mystery Guest’ een behandeling en inspecteerde o.a. hoe het met de hygiëne, klantvriendelijkheid en service gesteld was.

Enkele quotes uit de juryrapporten zijn:

Mireille Hogenhuis van Pure Beautycare uit Assen:

 “Een mooie combinatie van gedrevenheid, ambitie en passie voor het vak. Geeft gericht advies op de behoeften van de klant met aandacht voor verkoopkansen. Zeer actief op het gebied van PR, marketing en communicatie. Haar enthousiasme voor het vak werkt aanstekelijk en heeft een enorme motivatie om de branche op een hoger niveau te brengen. Drive om naast haar salon ook de regio te promoten.”

De Elvenhoeve’ uit Haastrecht:

“Een prachtig bedrijf dat een zeer goed doordacht en vooruitstrevend totaalconcept biedt met een geheel eigen sfeer. Een perfecte combinatie van vaktechniek, marketing, commercie en creatief ondernemerschap. Alle elementen binnen het bedrijf kloppen: van presentatie tot toekomstvisie en van communicatie tot klantbenadering. Oog voor ontwikkeling en betrokkenheid van de teamleden. Een absoluut voorbeeld voor de branche.”

Winnaar nieuwe categorie: ‘Beauty Award Publieksprijs 2011’

Dit jaar werd er nog een prijs uitgereikt tijdens de finaleavond op 27 maart jl. Zo was er dit jaar de nieuwe categorie ‘Beauty Award Publieksprijs’. Duizenden klanten van schoonheidsspecialisten, lezers van de Sanoma magazines Grazia en Marie Claire, bezoekers van de websites www.styletoday.nl en www.beauty-award.nl hebben hun favoriete schoonheidsspecialist gekozen. De winnaar van deze publieksprijs van 2011 is geworden Babassu Skin & Spa uit Leiden.

Culinair genot, Sylvana Simons als presentator en… iedereen ‘front row’ tijdens Balmain Hair Modeshow

De feestelijke uitreiking van de Beauty Award 2011 werd voorafgegaan door een heerlijk drie gangendiner. De avond zat boordevol gevarieerd entertainment, waarbij de presentatie dit jaar in handen was van Sylvana Simons. Na een aperitief en muzikale begeleiding door een DJ Ricardo gingen alle gasten aan tafel. Een spectaculair openingsoptreden met Percussie werd later op de avond gevolgd door een spectaculaire en prestigieuze modeshow van Balmain Hair, waarbij iedereen “front row” kon genieten. De show “Behind the scenes, secrets of Balmain Hair”, gaf de gasten van de Beauty Award een kijkje in de geheimen van stylisten backstage, waarbij werd getoond hoe modellen werden omgetoverd worden tot regelrechte ‘catwalk sterren’. Presentator Hildo Groen nam iedereen  mee in de wereld van het Parijse modehuis Balmain en onthulde de geheimen van snelle coiffure looks die gecreëerd  werden  met de Balmain Hair- producten.

Muzikaal hoogtepunt met Xander de Buisonjé

De uitreiking van de Beauty Award 2011 werd bijgewoond door diverse bekende Nederlanders. Ook was er veel pers aanwezig van landelijke dagbladen, weekbladen, regionale media en vooraanstaande glossy’s. Na de nodige fotomomenten van de uitgenodigde pers en het door de beide winnaars in ontvangst nemen van de fel begeerde Beauty Awards 2011, volgde tot slot nog een bijzondere verrassingsact. Om het hoogtepunt van dit bijzondere evenement voor de professionele beautybranche op een gepaste wijze af te sluiten, was er een muzikaal hoogtepunt van Xander de Buisonjé!

Meer informatie?

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek ter bevordering van het professionele imago en dito kernwaarden van de schoonheidsbranche.

Voor meer informatie is er de website www.beauty-award.nl

Voor meer informatie over ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar 2011 Mireille Hogenhuis van Pure Beautycare uit Assen is er de website: www.purebeautycare.nl

Voor meer informatie over ‘Beauty Salon van het Jaar 2011 ‘De Elvenhoeve’ uit Haastrecht is er de website:  www.elvenhoeve.nl

Voor meer informatie over de winnaar van de publieksprijs is er de website: www.babassu.nl

 

Lees ook:Beauty Awards Winnaars 2012 bekend!
Lees ook:Babassu skin & spa winnaar Beauty Award Publieksprijs
Lees ook:Wie zijn de beste ‘mooimakers’ van ons land?
Lees ook:Aftellen naar… De Beauty Award
Lees ook:Babassu Skin & Spa, Leiden is genomineerd voor de Beauty Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>